Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ TUS Airways διορίζει την AVIAREPS ως GSA σε Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία
Αερομεταφορές

Η TUS Airways διορίζει την AVIAREPS ως GSA σε Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία

Η συνεργασία αυτή θα βοηθήσει την TUS Airways στην ενίσχυση της παρουσίας της στις τρεις ευρωπαϊκές χώρες.

Η TUS Airways διόρισε την AVIAREPS ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων (GSA) σε Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία στο πλαίσιο της στρατηγικής της για συνεχή ανάπτυξη. Η συνεργασία αυτή θα βοηθήσει την TUS Airways στην ενίσχυση της παρουσίας της στις τρεις ευρωπαϊκές χώρες, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών για πωλήσεις και κρατήσεις εισιτηρίων.

Η TUS Airways ανακοίνωσε πρόσφατα την επανέναρξη του δρομολογίου της από Λάρνακα προς Παρίσι (αεροδρόμιο Charles de Gaulle) από τις 27 Μαρτίου 2023, με πτήσεις κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται σε βολικές ώρες, προσφέροντας στους ταξιδιώτες ένα άνετο ταξίδι.

Παράλληλα, η αεροπορική θα συνεχίσει και το καλοκαίρι την λειτουργία της από το Ντίσελντορφ προς το Τελ Αβίβ, αυξάνοντας τη συχνότητα από δύο σε τρεις πτήσεις την εβδομάδα. Επίσης, η TUS Airways θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της από τη Δυτική Ευρώπη με νέες πτήσεις από τη Ρώμη προς το Τελ Αβίβ, ξεκινώντας στις 26 Μαρτίου 2023 με πτήσεις κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Ο Chief Executive Officer της TUS Airways, κ. Ahmed Aly, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την κορυφαία εταιρεία αντιπροσώπευσης αεροπορικών εταιρειών AVIAREPS ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων στη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ιταλία, καθώς συνεχίζουμε την επέκταση του δικτύου μας με την προσθήκη νέων ευρωπαϊκών προορισμών από τη βάση μας, τη Λάρνακα, και από το Τελ Αβίβ. Η εμπειρία και η γνώση της AVIAREPS σε αυτές τις αγορές μας δίνει τη σιγουριά να επεκτείνουμε περαιτέρω τις δραστηριότητές μας στην περιοχή, με μεγαλύτερη δικτυακή συνδεσιμότητα από και προς την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, προσφέροντας παράλληλα στους επισκέπτες μας την καλύτερη δυνατή κυπριακή φιλοξενία».

Ο COO Aviation της AVIAREPS, κ. Marcelo Kaiser, ανέφερε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για τον διορισμό της AVIAREPS ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων για την TUS Airways. Οι εξειδικευμένες ομάδες μας στη Γερμανία, την Ιταλία και τη Γαλλία θα στηρίξουν την TUS Airways αξιοποιώντας την εκτεταμένη τεχνογνωσία τους στον κλάδο και την πολύ καλή γνώση των αγορών. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την TUS Airways και να προωθήσουμε την ανάπτυξη της αεροπορικής εταιρείας με απώτερο στόχο την αύξηση των πωλήσεων και των πτήσεων από την Κύπρο και την Ανατολική Μεσόγειο».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024