Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Virgin Atlantic κερδίζει to βραβείο καλύτερης ευρωπαϊκής εταιρίας

Η Virgin Atlantic κερδίζει to βραβείο καλύτερης ευρωπαϊκής εταιρίας

Η Virgin Atlantic Airways κέρδισε, στην απονομή των βραβείων OAG, το βραβείο της Καλύτερης Ευρωπαϊκής Αεροπορικής Εταιρίας, με μοναδικό ευρωπαϊκό δρομολόγιο αυτό του Λονδίνου-Αθήνας! Επίσης τιμήθηκε με το βραβείο Καλύτερης […]

Η Virgin<.> Atlantic Airways κέρδισε, στην απονομή των βραβείων OAG, το βραβείο της Καλύτερης Ευρωπαϊκής Αεροπορικής Εταιρίας, με μοναδικό<...> ευρωπαϊκό δρομολόγιο αυτό του Λονδίνου-Αθήνας! Επίσης τιμήθηκε με το βραβείο Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρίας Μακρινών Πτήσεων στην Business Class και αυτό της Καλύτερης Υπερατλαντικής Εταιρίας.
H OAG είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής πληροφοριών για κάθε τύπο ταξιδιού. Διαθέτει έγκυρα κλαδικά περιοδικά και σελίδα στο Διαδύκτιο μέσω των οποίων γίνεται και η ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων αεροπορικών εταιριών. Στα φετινά βραβεία η Virgin Atlantic τιμήθηκε με 3 βραβεία, ενώ για το Βραβείο της Καλύτερης Ευρωπαϊκής Εταιρίας υποψήφιες ήταν και οι εταιρίες Swissair, KLM, British Airways και Lufthansa.
Ο ιδρυτής της Virgin Atlantic, Sir Richard Branson δήλωσε: "Τα βραβεία OAG είναι πλέον ευρέως αποδεκτά ως τα πιο αξιόπιστα στον τουριστικό κλάδο και είμαι πραγματικά υπερήφανος που τιμηθήκαμε με τρία από αυτά! Τα βραβεία μας είναι η ζωντανή απόδειξη ότι οι επιβάτες μας δείχνουν όλο και περισσότερη προτίμηση στην Virgin Atlantic. Μας ενθαρρύνουν να αναμένουμε και άλλες επιτυχίες στο δίκτυό μας".
O νέος στρατηγικός συνέταιρος της Virgin Atlantic, η Singapore Airlines κέρδισε με τη σειρά της έξι βραβεία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024