Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΗ Wizz Air ξεκινά πτήσεις από την Αθήνα προς Βουκουρέστι, Τίρανα και Τελ Αβίβ
Αεροπορικά ταξίδια

Η Wizz Air ξεκινά πτήσεις από την Αθήνα προς Βουκουρέστι, Τίρανα και Τελ Αβίβ

  • Wizz Air
    Από αριστερά: Η Aurora Golemi, Public Relations, Tirana International Airport, η κα Iωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, ο Adria Rabassa, Head of Network Development, Wizz Air, η Zsuzsa Trubek, Corporate Communications Manager, Wizz Air, η Kreuza Lubonja, Tirana International Airport και ο Ridgers Mema, Tirana International Airport.
  • Στο βήμα ο Adria Rabassa, Head of Network Development, Wizz Air και η κα Iωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ.

Οι νέες πτήσεις της Wizz Air έχουν ήδη ξεκινήσει και τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μέσω του wizzair.com ή του mobile app της εταιρείας, με τιμές που ξεκινούν από 19.99 ευρώ.

Η αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία Wizz Air ανακοίνωσε τρία ultra-χαμηλού κόστους δρομολόγια από την Αθήνα προς το Βουκουρέστι στην Ρουμανία, το Τελ Αβίβ στο Ισραήλ και προς τα Τίρανα στην Αλβανία.

Οι νέες πτήσεις ξεκίνησαν από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στις 2 Δεκεμβρίου, με την εγκαινίαση του νέου δρομολογίου προς την πρωτεύουσα της Ρουμανίας, το Βουκουρέστι.

Η Wizz Air συνεχίζει να αναπτύσσει το δίκτυό της από την Αθήνα με την έναρξη δύο ακόμα νέων δρομολογίων, προς το Τελ Αβίβ και προς τα Τίρανα στις 12 Δεκεμβρίου. Σημειώνεται πως μαζί με τις νέες πτήσεις, η Wizz Air πλέον προσφέρει από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών 12 δρομολόγια σε 11 χώρες και αναπτύσσει ακόμα περισσότερο την παρουσία της στην Ελλάδα, από όπου και εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό από το ξεκίνημα των πτήσεων της, το 2004. Μάλιστα φέτος με την αεροπορική ταξίδεψαν περίπου μισό εκατομμύριο τουρίστες, γεγονός που ξεπεράσει τα προηγούμενα υψηλά.

Ο Adria Rabassa, Head of Network Development της Wizz Air δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την προσθήκη τριών νέων δρομολογίων από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, προσφέροντας στους επιβάτες μας ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία για συναρπαστικές επιλογές city break και διακοπών για τη χειμερινή περίοδο αλλά και πέραν αυτής. Προσπαθούμε συνεχώς να επεκτείνουμε το δίκτυο δρομολογίων μας, δημιουργώντας περισσότερες συνδέσεις χαμηλού κόστους, ενώ παράλληλα τονώνουμε τις τοπικές οικονομίες. Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε τους επιβάτες στον νεαρό, αποδοτικό και περιβαλλοντικά βιώσιμο στόλο μας, καθώς θα ταξιδέψουν αυτές τις γιορτές και την Πρωτοχρονιά και ευχαριστούμε τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για την καρποφόρα συνεργασία μας που έκανε δυνατή αυτή την επέκτασή μας».

Η διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, σχολίασε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Wizz Air, ανακοίνωσε την περαιτέρω επέκταση του δικτύου της στην Αθήνα, εγκαινιάζοντας το Δεκέμβριο τρεις ακόμη  συναρπαστικούς προορισμούς με δυναμική ανάπτυξη, το Βουκουρέστι, το Τελ Αβίβ και τα Τίρανα!  Η Wizz Air έχει ήδη μεταφέρει μέσα στο 2022 περισσότερους επιβάτες από ποτέ στην ελληνική πρωτεύουσα και είναι βέβαιο ότι οι επιβάτες θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν το εξαιρετικό αεροπορικό προϊόν της εταιρείας, η οποία προσφέρει συνολικά 12 δρομολόγια σε 11 χώρες με πτήσεις από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Ευχόμαστε επιτυχία και ανάπτυξη στον αεροπορικό μας συνεργάτη και συνεχίζουμε σταθερά να υποστηρίζουμε τα αναπτυξιακά σχέδια της εταιρείας στην αγορά της Αθήνας».

Η εξέλιξη της επιβατικής κίνησης της Wizz Air στην Αθήνα από το 2018 έως τώρα

ΕΠΙΒΑΤΕΣ

round-trip

2018 355,382
2019 363,085
2020 215,064
2021 209,172
2022* 478,870

ATHENS inagural flights celebration 20122022

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024