Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςITA Airways: Η δεξίωση στην Αθήνα – Το πλάνο πτήσεων για το 2023
Η ιταλική αεροπορική εταιρία

ITA Airways: Η δεξίωση στην Αθήνα – Το πλάνο πτήσεων για το 2023

  • ITA AIRWAYS

Η εκδήλωσε πραγματοποιήθηκε στην ιταλική πρεσβεία της Αθήνας, με παρουσία του διπλωματικού προσωπικού της πρεσβείας και του ελληνικού team της ITA Airways.

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε δεξίωση στην ιταλική πρεσβεία της Αθήνας, από την αεροπορική εταιρία ITA Airways. Το «παρών» έδωσαν σημαντικά πρόσωπα της ιταλικής τουριστικής βιομηχανίας μεταξύ των οποίων η Αυτού Εξοχότητος της Πρέσβεως της Ιταλίας Patrizia Falcinelli.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν μια υπέροχη βραδιά με ιταλικές γεύσεις δοκιμάζοντας τα πιάτα που ετοίμασε Ιταλός Chef, συνοδεία Ιταλικής μουσικής.

Σημειώνεται πως η ITA Airways πραγματοποιεί 13 απευθείας εβδομαδιαίες πτήσεις από Αθήνα για Ρώμη Fiumicino κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου, εξασφαλίζοντας άνετες συνδέσεις με τους προορισμούς του δικτύου της, ενώ την περίοδο αιχμής της επερχόμενης καλοκαιρινής περιόδου 2023 θα πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις από Ρώμη Fiumicino και Μιλάνο Linate για Ρόδο, Ηράκλειο, Κέρκυρα, και από Ρώμη Fiumicino για Κεφαλλονιά.

Μάλιστα εκτός από την καλοκαιρινή σεζόν, η εταιρία έχει αποφασίσει να επεκτείνει το δίκτύο της και κατά τη χειμερινή περίοδο. Συνολικά εξυπηρετεί 51 προορισμούς, εκ των οποίων 9 διηπειρωτικούς, 22 διεθνείς και 20 εσωτερικούς Ιταλίας και θα επικεντρωθεί κυρίως στην επέκταση των πτήσεων μακρινών αποστάσεων, με πολλά σημαντικά νέα δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων των Τόκιο-Haneda και Νέο Δελχί που ξεκίνησαν πρόσφατα  και του Μαλέ, Μαλδίβες που θα εγκαινιαστεί στις 17 Δεκεμβρίου. Όλα αυτά τα νέα διηπειρωτικά δρομολόγια προστίθενται στις πτήσεις για Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Βοστώνη, Μαϊάμι, Μπουένος Άιρες και Σάο Πάολο που ξεκίνησαν νωρίτερα την τρέχουσα χρονιά.

Επιπλέον, και όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, το 2023 αναμένεται να ξεκινήσει νέους διηπειρωτικούς προορισμούς με απευθείας πτήσεις που θα πραγματοποιούνται από τη Ρώμη Fiumicino προς Σαν Φρανσίσκο και Ουάσιγκτον στις Ηνωμένες Πολιτείες, προς Ρίο ντε Τζανέιρο στη Νότια Αμερική και με την είσοδο στον στόλο του νέου αεροσκάφους A321Neo, σε προορισμούς στη Μέση Ανατολή, όπως το Ριάντ, τη Τζέντα και την Πόλη του Κουβέιτ.

Η ITA Airways πρόσφατα ανακοίνωσε ότι έχει υπογράψει όλες τις προγραμματισμένες δεσμεύσεις για αύξηση του στόλου της το 2023: 39 αεροσκάφη νέας γενιάς θα ενταχθούν στο στόλο το επόμενο έτος, συμπεριλαμβανομένων 9 αεροσκαφών wide-body (A330-900) και 30 αεροσκαφών narrow-body, ενώ παράλληλα θα καταργηθούν σταδιακά τα αεροσκάφη προηγούμενης γενιάς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024