Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚαι οι ΗΠΑ ενέκριναν τις κοινές διατλαντικές επιχειρήσεις των BA, American Airlines και Iberia
Υπουργείο Μεταφορών ΗΠΑ

Και οι ΗΠΑ ενέκριναν τις κοινές διατλαντικές επιχειρήσεις των BA, American Airlines και Iberia

Εκτός από την Ε.Ε., οι British Airways, American Airlines και Iberia έλαβαν το “πράσινο φως” και από το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ, όσον αφορά στην επέκταση της συμμαχίας τους –oneworld– […]

Εκτός από την Ε.Ε., οι British Airways, American Airlines και Iberia έλαβαν το “πράσινο φως” και από το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ, όσον αφορά<...> στην επέκταση της συμμαχίας τους –oneworld– στις διατλαντικές πτήσεις, η οποία θα τις καταστήσει ανταγωνιστικότερες έναντι των υπόλοιπων αερομεταφορέων.

Οι αεροπορικές εταιρείες σχεδιάζουν να ξεκινήσουν την διατλαντική κοινοπραξία αυτό το φθινόπωρο και θα έχουν εμπορική συνεργασία για τις πτήσεις μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ελβετίας και Νορβηγίας, καθώς και μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών, Καναδά και Μεξικού. Οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν με μεγαλύτερη ευκολία στο συνδυαστικό δίκτυο δρομολογίων και των τριών αεροπορικών εταιρειών που θα εξυπηρετεί 433 προορισμούς σε 105 χώρες με 5.178 καθημερινές αναχωρήσεις, παρέχοντας πιο συχνές και πρόσφορες επιλογές προγραμματισμού από ό,τι θα μπορούσε να εξασφαλίσει ξεχωριστά η κάθε εταιρεία. Οι αεροπορικές εταιρείες, μέσω της συνεργασίας τους, θα διευρύνουν τις επιλογές των πελατών με ενισχυτικά δρομολόγια που δεν θα μπορούσαν να είναι οικονομικά βιώσιμα για την κάθε εταιρεία ξεχωριστά.

Οι πελάτες θα επωφεληθούν, επίσης, από την δυνατότητα μεγαλύτερης πρόσβασης σε μειωμένους ναύλους, από τις διευρυμένες ευκαιρίες να κερδίσουν και να εξαργυρώσουν μίλια τακτικών πτήσεων και από τις παροχές των πτήσεων κατηγορίας elite, καθώς και από την διαρκή κοινή πρόσβαση στο lounge των αεροδρομίων.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες-μέλη της oneworld, Finnair και Royal Jordanian, έλαβαν επίσης αντιμονοπωλιακή ασυλία από το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024