Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚαταγγελία της κυπριακής αεροπορικής εταιρίας ‘Ήλιος’ για τη μη χορήγηση άδειας για ναυλωμένες πτήσεις

Καταγγελία της κυπριακής αεροπορικής εταιρίας ‘Ήλιος’ για τη μη χορήγηση άδειας για ναυλωμένες πτήσεις

Καταγγελία έκανε η αεροπορική εταιρία της Κύπρου ‘Ήλιος’ για την αρνητική απάντηση της Αρχής Εκδόσεως Αδειών στην πρότασή της να εκτελέσει 35 ναυλωμένες πτήσεις από το Τελ-Αβίβ στην Πάφο, που […]

Καταγγελία έκανε η αεροπορική εταιρία της Κύπρου 'Ήλιος<.>' για την αρνητική απάντηση της Αρχής Εκδόσεως Αδειών στην πρότασή της<...> να εκτελέσει 35 ναυλωμένες πτήσεις από το Τελ-Αβίβ στην Πάφο, που θα είχαν ως αποτέλεσμα την μεταφορά 7.000 ισραηλινών τουριστών στο νησί κατά την χειμερινή περίοδο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της εταιρίας κ. Ανδρέα Χριστοδουλίδη μετά τα επανειλημμένα διαβήματα που έκανε η εταιρία και την άρνηση της Κυπριακής Κυβέρνησης να της επιτρέψει την εκτέλεση των ναυλωμένων πτήσεων, οι τουριστικοί πράκτορες από το Ισραήλ διοχέτευσαν 7.000 τουρίστες σε ανταγωνιστικούς προορισμούς, όπως την Τουρκία, τη Ρόδο και τα κατεχόμενα. Δυστυχώς, πρόσθεσε, "στο Ισραήλ γίνεται μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία για την προσέλκυση τουριστών στα κατεχόμενα με πολύ δελεαστικά πακέτα. Είναι μια μεγάλη και σημαντική τουριστική αγορά κι είναι απαράδεκτο να ενισχύουμε τη διοχέτευση αυτών των τουριστών σε γειτονικούς ανταγωνιστικούς προορισμούς. Όταν μάλιστα το αίτημα της 'Ήλιος' θα κάλυπτε μόνο την Πάφο, που δεν υπάρχει δίκτυο δρομολογημένων, ούτε ναυλωμένων πτήσεων από το Tελ-Aβίβ".

Ο κ. Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε και στην ευνοιοκρατική συμπεριφορά και τη συνεχή διασφάλιση του μονοπωλίου του κρατικού μεταφορέα, σε αντίθεση με το ευρωπαϊκό κεκτημένο, από μέρους της Κυβέρνησης και είπε ότι η απόφαση αυτή πλήττει άμεσα τον τουρισμό και τις ξενοδοχειακές μονάδες της Πάφου, σε περίοδο μάλιστα μεγάλης τουριστικής κρίσης.

Επίσης, η αεροπορική εταιρία 'Ήλιος' ανακοίνωσε την έναρξη νέων εβδομαδιαίων δρομολογημένων και ναυλωμένων πτήσεων για την Ιρλανδία. Από τον προσεχή Μάρτιο τα αεροπλάνα τους τύπου Boeing 737-800 θα πετούν στο Δουβλίνο τρεις φορές τη βδομάδα. Στη διάσκεψη παραβρέθηκε και ο πρέσβης της Ιρλανδίας κ. Swift, ο οποίος χαιρέτισε την έναρξη των πτήσεων και αναφέρθηκε στη φιλία των δυο χωρών και στο μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει η χώρα του σήμερα, όπως και των Ιρλανδών να γνωρίσουν το νησί.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024