Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚαθημερινές πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Μιλάνο με την Air One

Καθημερινές πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Μιλάνο με την Air One

Απευθείας πτήσεις από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη προς το Μιλάνο ξεκίνησε πρόσφατα η Air One, η δεύτερη αεροπορική εταιρία που ιδρύθηκε στην Ιταλία. Συγκεκριμένα, η Αθήνα θα εξυπηρετείται με […]

Απευθείας πτήσεις από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη προς το Μιλάνο ξεκίνησε πρόσφατα η Air One, η δεύτερη αεροπορική εταιρία που ιδρύθηκε στην Ιταλία. Συγκεκριμένα, η Αθήνα θα εξυπηρετείται με δύο πτήσεις την ημέρα και η Θεσσαλονίκη<...>με μία καθημερινή πτήση προς το αεροδρόμιο Malpensa στο Μιλάνο.

Τα δρομολόγια από/προς την Αθήνα επιτρέπουν την αυθημερόν επιστροφή των ταξιδιωτών στην Αθήνα, ιδανική εξυπηρέτηση για τους επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους. Επιπλέον, οι πτήσεις της Air One από την Αθήνα στο αεροδρόμιο Malpensa προσφέρουν τη δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης με πολλούς άλλους διηπειρωτικούς προορισμούς, όπως η Βοστώνη και το Σικάγο.

Οι επιβάτες της Air One που αναχωρούν από το Μιλάνο, έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν υπηρεσίες, όπως το self-check-in και το mobile check-in ή το check-in μέσω Internet ή υπολογιστή χειρός, διεκπεραιώνοντας τη διαδικασία του check-in εύκολα και χωρίς αναμονή.

Επιπλέον, οι επιβάτες business-class μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα business lounges σε τρία αεροδρόμια: Το Lounge Διακεκριμένης Θέσης της Goldair στην Αθήνα, το VIP Lounge στη Θεσσαλονίκη και την Αίθουσα “Respighi” στο Terminal 1 του αεροδρομίου στο Μιλάνο. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα συγκέντρωσης μιλίων frequent flier, στο πλαίσιο του προγράμματος Miles & More της Lufthansa, για όλες τις πτήσεις των δρομολογίων μεταξύ Μιλάνου, Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Οι πτήσεις της Air One για το Μιλάνο γίνονται σε συνεργασία (πτήσεις κοινού κωδικού) με την Aegean Airlines, με την οποία η Air One έχει εδώ και πολλά χρόνια συμφωνία για δρομολόγια μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας. Με τις πτήσεις αυτές, η Air One ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα. Παράλληλα με τα θερινά δρομολόγια μεταξύ Ρώμης (Fiumicino) και Αθήνας, Κρήτης και Κέρκυρας, η Air One – από τον Ιούνιο του 2006 – πετάει επίσης από την Αθήνα στη Νάπολη, εξασφαλίζοντας καλές ανταποκρίσεις προς τους κυριότερους προορισμούς του δικτύου της εταιρίας: Κατάνια, Παλέρμο, Τορίνο, Βενετία, Μιλάνο και Μόναχο (πτήσεις κοινού κωδικού με τη Lufthansa).

Οι νέες πτήσεις της Air One προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρίας για την επέκταση του διεθνούς δικτύου της. Η Air One, με ένα πλήρες δίκτυο στο εσωτερικό της Ιταλίας, ενδυνάμωσε τους τελευταίους μήνες τη διεθνή της παρουσία, έχοντας πλέον φθάσει να εξυπηρετεί 18 ευρωπαϊκούς προορισμούς (8 από τους οποίους τους καλοκαιρινούς μήνες), καθώς και 2 διηπειρωτικούς προορισμούς.

Ένας από τους νεότερους στόλους στην Ευρώπη

Η δυναμική ανάπτυξη και η συνεχώς αναβαθμιζόμενη ποιότητα των υπηρεσιών, δύο στοιχεία για τα οποία η Air One διακρίνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια και τα οποία αποτελούν τη βάση του επιχειρηματικού της σχεδίου για την περίοδο 2007-2011, επέτρεψαν την ανανέωση και επέκταση του στόλου της εταιρίας. Η εταιρία, που έχει ήδη συνάψει συμφωνία με την Airbus για 90 αεροσκάφη τύπου A320 – εκ των οποίων τα 18 έχουν ήδη ενταχθεί στο στόλο της Air One – υπέγραψε πρόσφατα ακόμη μία συμφωνία για την παραγγελία 24 νέων αεροσκαφών για μακρινούς προορισμούς (12 A330-200 και 12 ακόμη A350-800 XWB). Η συμφωνία επιτρέπει στην Air One 8 ακόμη αγορές (options) A330 και 12 options για A350 XWB. Τα A330 θα παραδοθούν στις αρχές του 2010 και του 2012, ενώ τα A350 θα παραδοθούν μεταξύ 2014 και 2018. Έως το 2012, η Air One θα διαθέτει έναν από τους νεότερους στόλους στην Ευρώπη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024