Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςLufthansa, Παρουσίαση και Bag Stories μαζί στο Πρόγραμμα Miles&More

Lufthansa, Παρουσίαση και Bag Stories μαζί στο Πρόγραμμα Miles&More

Η Lufthansa German Airlines και τα καταστήματα `Παρουσίαση` και `Bag Stories` επισφράγισαν προχτές τη συνεργασία τους, μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα στο κατάστημα `Παρουσίαση` του Ψυχικού, μαζί με 250 καλεσμένους. […]

Η Lufthansa German Airlines και τα καταστήματα `Παρουσίαση` και `Bag Stories` επισφράγισαν προχτές τη συνεργασία τους, μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα στο κατάστημα `Παρουσίαση` του Ψυχικού, μαζί με 250 καλεσμένους. Ανάμεσά τους πελάτες<...>των τριών εταιριών, εργαζόμενοι, φίλοι και πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι. Η εκδήλωση περιελάμβανε επίδειξη από “αεροσυνοδούς”, οι οποίες παρουσίασαν τα προϊόντα, ιδιαίτερου στυλ αλλά και ποιότητας, των εταιριών `Παρουσίαση` και `Bag Stories`.

Αυτή η συνεργασία είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για τους πελάτες και των τριών εταιριών, καθώς οι κάτοχοι των καρτών Miles&More μπορούν να εξαργυρώνουν τα μίλια τους σε όλα τα καταστήματα `Παρουσίαση` και `Bag Stories` σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και αντιστρόφως οι πελάτες των καταστημάτων `Παρουσίαση` και `Bag Stories` που είναι ταυτόχρονα και μέλη του Miles&More, με κάθε 1 ευρώ αγορών τους προσθέτουν και ένα επιπλέον μίλι στον Miles&More λογαριασμό τους.

Για να γιορτάσουν τη νέα αυτή συνεργασία οι παραπάνω εταιρίες προσφέρουν 1000 επιπλέον μίλια για αγορές που ξεπερνούν τα 150 ευρώ.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με αυτή τη νέα μας συνεργασία με τη Lufthansa, μια συνεργασία που πιστεύουμε ότι θα είναι τόσο επιτυχημένη όσο και ωφέλιμη για τους πελάτες μας, οι οποίοι έδειξαν από την πρώτη κιόλας μέρα την ικανοποίησή τους», δήλωσε ο κ. Γιώργος Σαραφίδης, Διευθύνων Σύμβουλος των εταιριών `Παρουσίαση` και `Bag Stories`. «Η Lufthansa όπως έχει ήδη αποδείξει με τις προηγούμενες συνεργασίες της στο πρόγραμμα Miles&More, έχει ως στόχο την ικανοποίηση των πελατών της και αυτό επιβεβαιώνεται και πάλι με την επιλογή δύο ακόμα συνεργατών οι οποίοι είναι κορυφαίοι, ο καθένας στο είδος του, την Παρουσίαση και τα Bag Stories», τόνισε ο κ. Paulo Yoshikawa, Γενικός Διευθυντής της Lufthansa στην Ελλάδα και την Κύπρο.

H `Παρουσίαση` είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα ειδών για το σπίτι στην Ελλάδα. Στα 67 καταστήματά της μπορεί να βρει κανείς συλλογές κατΆ αποκλειστικότητα από τους WΜF, Rosenthal, Villeroy&Boch, Wedgwood κ.α.

Στα καταστήματα `Bag Stories` μπορεί να βρει κανείς τεράστια ποικιλία από επώνυμες τσάντες, βαλίτσες, πορτοφόλια, μπρελόκ και ζώνες από την Delsey, Tumi, Porsche Design, Kipling, Mandarina Duck, Cerruti κ.α.

Η Lufthansa στο πρόγραμμα Miles&More συνεργάζεται ακόμα με την Τράπεζα Πειραιώς, την αλυσίδα ξενοδοχείων Grecotel και το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα www.e-shop.gr.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024