Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜείωση ναύλων από τις Κυπριακές Αερογραμμές

Μείωση ναύλων από τις Κυπριακές Αερογραμμές

Σε σημαντική μείωση των τιμών για ειδικές κατηγορίες ναύλων προχώρησαν οι Κυπριακές Αερογραμμές για την καλοκαιρινή περίοδο με σκοπό να αγκαλιάσουν ακόμη περισσότερο το ρεύμα των Ελλήνων τουριστών, που θέλουν […]

Σε σημαντική μείωση των τιμών για ειδικές κατηγορίες ναύλων προχώρησαν οι Κυπριακές Αερογραμμές<.> για την<...> καλοκαιρινή περίοδο με σκοπό να αγκαλιάσουν ακόμη περισσότερο το ρεύμα των Ελλήνων τουριστών, που θέλουν να προγραμματίσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην όμορφη Κύπρο.
Έτσι, μειώθηκε σημαντικά ο βασικός ναύλος που αφορά τους μεμονωμένους επιβάτες, ο εκδρομικός ναύλος, για την πτήση Αθήνα-Λάρνακα και για την πτήση Θεσσαλονίκη–Λάρνακα.
Η μεγαλύτερη μείωση αφορά την κατηγορία Special Business, όπου η τιμή των εισιτηρίων μειώθηκε κατά 30.000 δραχμές. Ο ναύλος αφορά όσους θέλουν να ταξιδέψουν στη θέση Επιχειρηματία (Business Class) ‘ΑΠΟΛΛΩΝ’.
Ας σημειωθεί ότι για πρώτη φορά έχουν προαναγγελθεί οι ειδικοί χαμηλοί ναύλοι της χειμερινής περιόδου (από 1η Νοεμβρίου) για οικογένειες και για άτομα της τρίτης ηλικίας που θέλουν να επισκεφθούν την Κύπρο. Έτσι, ο αρχηγός της οικογένειας πληρώνει ολόκληρο εκδρομικό ναύλο, αλλά ο δεύτερος των συζύγων και τα παιδιά από 2 έως 18 ετών έχουν έκπτωση 50%. Ανάλογη έκπτωση 50% έχουν επίσης τα άτομα 63ετών και άνω.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

09/12/2022
08/12/2022
07/12/2022
06/12/2022
05/12/2022
02/12/2022