Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜέλος της Star Alliance και οι Τουρκικές Αερογραμμές

Μέλος της Star Alliance και οι Τουρκικές Αερογραμμές

Στην οικογένεια της Star Alliance εντάχθηκαν πρόσφατα οι Τουρκικές Αερογραμμές (Turkish Airlines) ως το 20ο μέλος της Ένωσης, στα πλαίσια ειδικής τελετής, που έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες στην Κωνσταντινούπολη. […]

Στην οικογένεια της Star Alliance εντάχθηκαν πρόσφατα οι Τουρκικές Αερογραμμές (Turkish Airlines) ως το 20ο μέλος της Ένωσης, στα πλαίσια ειδικής τελετής, που έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες στην Κωνσταντινούπολη. Οι<...>Τουρκικές Αερογραμμές θα εμπλουτίσουν την Ένωση με επιπλέον 31 προορισμούς κυρίως στην Τουρκία, την Κεντρική Ασία και την Μέση Ανατολή. Σημειώνεται ότι σήμερα τα μέλη της Star Alliance προσφέρουν 18.000 καθημερινές πτήσεις διαμέσου 965 αεροδρομίων σε 162 χώρες.

“Με τις Τουρκικές Αερογραμμές κερδίσαμε ένα ακόμη μέλος, που δραστηριοποιείται σε μια αγορά με την ταχύτερα αναπτυσσόμενη οικονομία του κόσμου. Επιπλέον, μπορούμε πλέον να προσφέρουμε τα οφέλη της Star Alliance σε έναν μεγαλύτερο αριθμό ταξιδιωτών, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνουμε τα ταξίδια των πελατών μας σε περισσότερες αναδυόμενες αγορές της Κεντρικής Ασίας και της Μέσης Ανατολής” σχολίασε ο CEO της Star Alliance, κ. Jaan Albrecht.

Οι Τουρκικές Αερογραμμές αποτελούν μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρίες της Ευρώπης, δεδομένου ότι η επιβατική τους κίνηση αυξήθηκε κατά 23,5% σύμφωνα με στοιχεία της Ένωσης Ευρωπαϊκών Αερομεταφορέων (AEA), κατακτώντας έτσι μια στρατηγική θέση στις αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας.

“Φέτος οι Τουρκικές Αερογραμμές συμπληρώνουν 75 χρόνια και η ένταξη τους στην Star Alliance σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για το μέλλον της εταιρίας, ενισχύοντας τη θέση της στα δρομολόγια μεταξύ Ευρώπης και Ασίας, αλλά και εμπλουτίζοντας το δίκτυο της Star Alliance” ανέφερε από την πλευρά του ο CEO των Turkish Airlines, Dr. Temel Kotil.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς οι Τουρκικές Αερογραμμές σχεδιάζουν την έναρξη πτήσεων σε 11 νέους προορισμούς, όπως επίσης και την ενίσχυση του στόλου τους με 22 επιπλέον αεροσκάφη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024