Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα δρομολόγια για Ελλάδα εγκαινιάζει η αεροπορική εταιρία της Τσεχίας

Νέα δρομολόγια για Ελλάδα εγκαινιάζει η αεροπορική εταιρία της Τσεχίας

Η αεροπορική εταιρία της Τσεχίας CSA επεκτείνει τη δραστηριότητα της στην Ελλάδα και εγκαινιάζει στις 14 Απριλίου τα τακτικά της δρομολόγια ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη και την Πράγα. Η CSA θα […]

Η αεροπορική εταιρία της Τσεχίας CSA<.> επεκτείνει τη δραστηριότητα της στην Ελλάδα και εγκαινιάζει στις<...> 14 Απριλίου τα τακτικά της δρομολόγια ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη και την Πράγα.

Η CSA θα πραγματοποιεί τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα με αεροσκάφη Β737-500, σε συνεργασία με την αεροπορική συμμαχία Skyteam, της οποίας είναι μέλος.

Μέσω του καινούργιου αεροδρομίου της Πράγας, η μετεπιβίβαση στις πτήσεις της CSA για την Ευρώπη και την Αμερική, θα είναι άνετες και εύκολες για τους επιβάτες που ταξιδεύουν για δουλειά ή αναψυχή.

Με τα νέα δρομολόγια της CSA οι τουρίστες από την Τσεχία θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα τακτικά δρομολόγια της εταιρίας για τους καλοκαιρινούς παραθεριστικούς προορισμούς της Βόρειου Ελλάδας όπως η Χαλκιδική.

Στην αεροπορική συμμαχία Skyteam συμμετέχουν επίσης οι εταιρίες Aeromexico, Air France, Delta Airlines, και Korean Airlines.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024