Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα ιταλική αεροπορική εταιρία ναυλωμένων πτήσεων με συνιδιοκτήτη την Preussag

Νέα ιταλική αεροπορική εταιρία ναυλωμένων πτήσεων με συνιδιοκτήτη την Preussag

Μετά την εξαγορά του 10% του μεγάλου tour operator της Ιταλίας Alpitour, η Preussag προχώρησε στο δεύτερο βήμα της στην ιταλική αγορά, εξαγοράζοντας το 50% της νέας αεροπορικής εταιρίας ναυλωμένων […]

Μετά την εξαγορά του 10% του μεγάλου tour operator της Ιταλίας Alpitour<.>, η Preussag<.> προχώρησε στο δεύτερο βήμα της στην ιταλική αγορά, εξαγοράζοντας το 50% της νέας αεροπορικής εταιρίας ναυλωμένων πτήσεων Neos<.><...>.

Η εταιρία Neos δημιουργήθηκε τον περασμένο Ιούνιο με έδρα την Μαλπένσα, και είναι η αεροπορική εταιρία ναυλωμένων πτήσεων του Alpitour. Για πρώτη φορά έκανε δρομολόγιο στις αρχές του Μαρτίου 2002, με ένα νέο Boeing 737-800. Τον Μάιο θα παραλάβει και ένα ακόμα αεροπλάνο. Η εταιρία διαθέτει 70 εργαζόμενους και θα καλύπτει περιοχές όπως το Sharm-el Sheik, την Ibiza, την Κω και την Menorca.

Η Neos θα είναι μέρος του TUI Airline Management, που διαχειρίζεται όλες τις αεροπορικές μεταφορές του Preussag Group.

'Η νέα αυτή κατάσταση θα δώσει μεγάλη εμπειρία στην εταιρία Neos, αφού η TUI Airline Management διαχειρίζεται περίπου 90 αεροπλάνα. Σε συνεργασία με το Alpitour η επιτυχία είναι σίγουρη', ανακοίνωσε ο κ. Wolfgang Kurth διευθυντής περιφερειακών αεροπορικών εταιριών της TUI.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024