Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα καινοτομία από την British Airways

Νέα καινοτομία από την British Airways

Οι επιβάτες της επιχειρηματικής θέσης Club World της αεροπορικής εταιρίας British Airways θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να απολαύσουν τις νέες καινοτομίες που θα παρουσιάσει η εταιρία στις υπερπόντιες πτήσεις. […]

Οι επιβάτες της επιχειρηματικής θέσης Club World της αεροπορικής εταιρίας British<.> Airways θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να απολαύσουν τις νέες καινοτομίες που θα παρουσιάσει η εταιρία στις υπερπόντιες πτήσεις.
Η θέση Club World σύντομα θα διαθέτει μια σειρά από αναβαθμισμένες υπηρεσίες όπως κρεβάτια, υπερσύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας με εφαρμογές πολυμέσων και μεγάλες οθόνες, παροχή ρεύματος για φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δυνατότητα αποστολής και λήψης ηλεκτρονικό ταχυδρομείου (e-mail), τηλέφωνα και fax.
Ο διευθύνων σύμβουλος της British Airways, κ. Bob Ayling, δήλωσε ότι: "Η καινοτομία είναι το σήμα κατατεθέν στο σχεδιασμό κάθε νέου προϊόντος και υπηρεσίας της Β.Α. Οι αλλαγές αυτές είναι σίγουρο ότι θα θέσουν ξανά νέες βάσεις για τον παγκόσμιο τομέα των αερομεταφορών. Το πρόγραμμα εξοικονόμησης 1 δισεκατομμυρίου στερλινών μας επιτρέπει τώρα να βελτιώσουμε την ανταγωνιστικότητα μας, αναβαθμίζοντας για άλλη μια φορά τις υπηρεσίες μας. Η Club World είναι μόνο η αρχή και σε λίγο καιρό οι επιβάτες των θέσεων Club Europe, First και Concorde θα έχουν και αυτοί την ευκαιρία να απολαύσουν περισσότερα πλεονεκτήματα".
Στόχος της Β.Α. είναι η αύξηση του αριθμού των επιβατών που ταξιδεύουν με τις διακεκριμένες θέσεις της εταιρίας. Σε συνδυασμό με τις αλλαγές στο στόλο και στο δίκτυο της εταιρίας, οι νέες υπηρεσίες και τα προϊόντα θα είναι που θα εγγυηθούν το μέλλον της British Airways.
Η νέα Club World θα εισαχθεί στα αεροσκάφη που πραγματοποιούν πτήσεις προς τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της εταιρίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024