Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα οικονομική θέση στην Thai Airways

Νέα οικονομική θέση στην Thai Airways

Νέο οικονομικό προϊόν πρόκειται να προσφέρει στους πελάτες της, η αεροπορική εταιρία Thai Airways, με σκοπό την αύξηση των εσόδων. Η εταιρία, κανονικά προσφέρει τρεις θέσεις, αλλά μια νέα οικονομική, […]

Νέο οικονομικό προϊόν πρόκειται να προσφέρει στους πελάτες της, η αεροπορική εταιρία Thai Airways<.>, με σκοπό<...> την αύξηση των εσόδων. Η εταιρία, κανονικά προσφέρει τρεις θέσεις, αλλά μια νέα οικονομική, αναβαθμισμένη θέση, πιστεύει ότι θα ωφελήσει πολύ τους επιβάτες που ταξιδεύουν προς το Bangkok, από την Αγγλία και την Ευρώπη.

Ο γενικός διευθυντής της Thai Airways στην Αγγλία και την Ιρλανδία, κ. Charles Pamonmontri τόνισε πως δεν είναι μόνο η άνεση των επιβατών που θα αυξηθεί μ' αυτή την αλλαγή, αλλά θα βελτιωθούν πολλά, όπως π.χ. το φαγητό. Η εταιρία American Airlines σκέφτεται επίσης να εφαρμόσει ένα παρόμοιο σχέδιο, χωρίς όμως το σχέδιο να περιλαμβάνει αναβάθμιση στον τομέα του φαγητού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024