Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα συνεργασία της Delta Air Lines με την Nintendo

Νέα συνεργασία της Delta Air Lines με την Nintendo

Καθώς οι επιβάτες παγκοσμίως ετοιμάζονται για μια δραστήρια καλοκαιρινή ταξιδιωτική περίοδο, η Delta Air Lines και η Nintendo ξεκινούν συνεργασία για να παρέχουν στους πελάτες πρόσβαση σε δωρεάν προγράμματα επίδειξης […]

Καθώς οι επιβάτες παγκοσμίως ετοιμάζονται για μια δραστήρια καλοκαιρινή ταξιδιωτική περίοδο, η Delta Air Lines και η Nintendo ξεκινούν συνεργασία για να παρέχουν στους πελάτες πρόσβαση σε δωρεάν προγράμματα επίδειξης (demos) βιντεοπαιχνιδιών για το σύστημα<...>της φορητής παιχνιδομηχανής Nintendo DS κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Διεθνές Αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης, αναμένοντας την επόμενη πτήση τους. Σήμερα, οι κάθε ηλικίας δραστήριοι – και συνεχώς εν κινήσει – οπαδοί της Nintendo, μπορούν, χωρίς κόστος, να καταφορτώνουν διαδραστικά demos (προγράμματα επίδειξης) και να δοκιμάζουν δωρεάν μια ποικιλία από νέα παιχνίδια, προκειμένου να περάσουν την ώρα τους καθώς προετοιμάζονται για τις πτήσεις τους.

Μέσα από αυτή την υπηρεσία, οι ταξιδιώτες μπορούν εύκολα και ασύρματα να ‘κατεβάζουν’ προγράμματα επίδειξης βιντεοπαιχνιδιών (demos) χωρίς κανένα κόστος, απλά φέρνοντας μαζί τους τις φορητές παιχνιδομηχανές τους Nintendo DS ενώ ταξιδεύουν προς ή μέσω του αεροδρομίου JFK της Νέας Υόρκης. Οι ταξιδιώτες στέκουν πολύ κοντά σε έναν από τους τέσσερις σταθμούς DS που βρίσκονται στους Τερματικούς Σταθμούς 2 και 3 της Delta στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, μια προσωρινή εκδοχή demo ενός δημοφιλούς παιχνιδιού της Nintendo DS μεταδίδεται ασύρματα στα Nintendo DS. Τα demos παιχνιδιών που διατίθενται προς καταφόρτωση περιλαμβάνουν τα βιντεοπαιχνίδια Brain Age: Train Your Brain in Minutes a Day, Elite Beat Agents, Cooking Mama και Lara Croft Tomb Raider: Legend. Τα Demos ενημερώνονται περιοδικά και εκθέτουν τα πάντα, από παιχνίδια εξάσκησης του μυαλού μέχρι παιχνίδια δράσης, που απευθύνονται σε βρέφη και ηλικιωμένους, αλλά και εφήβους και μικρά παιδιά.

Η υπηρεσία διατίθεται και στους Τερματικούς Σταθμούς της Delta στο Διεθνές Αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson της Ατλάντα και στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Βορείου Κεντάκι στο Σινσινάτι.

«Η Delta είναι ενθουσιασμένη για τη συνεργασία της με τη Nintendo, τους δημιουργούς μερικών από τα δημοφιλέστερα βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών, προκειμένου να προσφέρει ακόμη μια πρωτοποριακή μορφή ψυχαγωγίας στους ταξιδιώτες ανά την υφήλιο», δήλωσε η κα Joan Vincenz, Διευθύνουσα Σύμβουλος Product Marketing της Delta. «Αυτό το πρόγραμμα αντανακλά την διαρκή μας δέσμευση να παρέχουμε ξεχωριστή και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, τόσο στο έδαφος όσο και στον αέρα, ειδικά κατά τη διάρκεια της μεγάλης ταξιδιωτικής κίνησης, την άνοιξη και το καλοκαίρι».

Ο κ. George Harrison, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Μarketing και Εταιρικής Επικοινωνίας της Nintendo της Αμερικής, πρόσθεσε τα εξής: «Η συνεργασία με τη Delta ενισχύει το στόχο της Nintendo για επέκταση του κόσμου των βιντεοπαιχνιδιών σε νέο κοινό. Καθώς οι άνθρωποι έχουν συνήθως πολύ χρόνο αναμονής, τα αεροδρόμια είναι ιδανικοί τόποι για νέους και μεγαλύτερους ανθρώπους να δοκιμάσουν δωρεάν νέες εμπειρίες βιντεοπαιχνιδιών και να ανακαλύψουν περί τίνος πρόκειται».

Αυτή η τεχνολογική προσθήκη στο αεροδρόμιο είναι μια από τις πολλές αλλαγές που κάνει η Delta προκειμένου να βελτιώσει την ταξιδιωτική εμπειρία των πελατών της. Νωρίτερα τη φετινή χρονιά, η εταιρία ανακοίνωσε ότι, αρχής γενομένης από το φετινό καλοκαίρι, θα προσφέρει προγράμματα του συνδρομητικού – καλωδιακού καναλιού HBO και δημοφιλείς εκμπομπές σε επιλεγμένες πτήσεις ανά τον κόσμο. Το νέο αυτό πρόγραμμα θα προσφέρεται στα νέα, δύο κατηγοριών θέσεων, αεροσκάφη εσωτερικών διηπειρωτικών πτήσεων της Delta, που φέρουν επένδυση με εξ’ ολοκλήρου δερμάτινα καθίσματα και στις δύο θέσεις (πρώτη και οικονομική). Σε αυτά τα ανακαινισμένα αεροσκάφη, ο κάθε επιβάτης έχει στη διάθεσή του ένα μπροστινό κάθισμα για μεγάλη ψυχαγωγία, μέσω του υπερσύγχρονου ψηφιακού ψυχαγωγικού συστήματος εν πτήσει, που περιλαμβάνει ταινίες, ζωντανά τηλεοπτικά προγράμματα, μουσική και παιχνίδια, σε κάθε κάθισμα κατόπιν ζήτησης. Το νέο αυτό δεδομένο στις εσωτερικές διηπειρωτικές πτήσεις θα προσφέρεται σε όλους τους επιβάτες που ταξιδεύουν σε επιλεγμένες πτήσεις της Delta που υπερβαίνουν τις 4 ώρες (ή περισσότερα από 1.750 μίλια), συμπεριλαμβανομένων όσων αναχωρούν από το Διεθνές Αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson της Ατλάντα και το Διεθνές Αερδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης προς πόλεις της Αμερικής, ανάμεσά τους το Λας Βέγκας, το Λος Aντζελες, το Σαν Φρανσίσκο, το Σιάτλ και άλλες, ξεκινώντας από αυτό το μήνα.

Τη φετινή χρονιά η Delta συνεχίζει επίσης την αναβάθμιση της διεθνούς θέσης BusinessElite, με ένα παρόμοιο, τελευταίας τεχνολογίας ψυχαγωγικό σύστημα στον υπάρχοντα στόλο των 75 αεροσκαφών που πραγματοποιούν διεθνείς πτήσεις. Επίσης, από το 2008, η Delta σχεδιάζει να είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία των ΗΠΑ που θα προσφέρει στους πελάτες της διεθνούς επιχειρηματικής θέσης ένα απόλυτα επίπεδο κάθισμα στην καμπίνα της BusinessElite και σε άκρως μεγάλης διάρκειας πτήσεις προς την Αφρική, την Ασία και τη Μέση Ανατολή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024