Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέες πτήσεις ξεκίνησε η Thai Airways

Νέες πτήσεις ξεκίνησε η Thai Airways

Τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις από την Μπανγκόκ προς τη Φρανκφούρτη, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την πραγματοποίηση τους με το φως της ημέρας, ξεκίνησε από την 1η Ιουνίου η αεροπορική εταιρία Thai Airways. […]

Τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις από την Μπανγκόκ προς τη Φρανκφούρτη, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την πραγματοποίηση τους με το φως της ημέρας, ξεκίνησε από την 1η Ιουνίου η αεροπορική εταιρία Thai Airways.
Έτσι η Thai διευρύνει τη σύνδεση μεταξύ των δύο κέντρων της συμμαχίας Star Alliance και αυξάνει το συνολικό αριθμό των συχνοτήτων προς τη γερμανική πόλη, σε 10 πτήσεις την εβδομάδα.
Επίσης, αυτό το καλοκαίρι αυξάνονται και τα δρομολόγια της Thai μεταξύ Μπανγκόκ και Μονάχου, από τρία σε τέσσερα την εβδομάδα κάνοντας έτσι τις πτήσεις που συνδέουν την Μπανγκόκ με τη Γερμανία 14 την εβδομάδα.
Η Thai προσάρμοσε επίσης τις ώρες των πτήση<.>ων της πάνω από τον Ειρηνικό, προσφέροντας αναχωρήσεις από την Μπανγκόκ νωρίς το πρωί, με άφιξη στο Λος Άντζελες αργά το πρωί, δίνοντας έτσι στους επιβάτες της περισσότερες δυνατότητες επιλογής για τις επόμενες ανταποκρίσεις τους από το Λ.Α. προς άλλους προορισμούς σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Με τα δύο νέα Β777-300 που προστέθηκαν στο στόλο της, της δίνεται η δυνατότητα να αυξήσει τα δρομολόγια της στη γραμμή Μπανγκόκ-Σίδνεϊ-Μελβούρνη από πέντε σε επτά την εβδομάδα φθάνοντας τις 15 πτήσεις την εβδομάδα προς τις πόλεις κλειδιά της Αυστραλίας, Μπρισμπέιν και Περθ.
Τέλος με τις 34 πτήσεις που προσφέρει η Thai και προς τις τρεις χώρες της Ινδοκίνας και το Myanmar, η Μπανγκόκ γίνεται πλέον η αεροπορική πύλη προς τη Μέκονγκ με βολικές και άνετες ανταποκρίσεις προς το Ανόι και την πόλη του Χο Τσι Μινχ στο Βιετνάμ, καθώς και προς Πνομ Πενχ και Βιεντσιανέ τις πρωτεύουσες της Καμπότζης και του Λάος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024