Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέο αεροσκάφος από την Αθήνα ετοιμάζει η Thai Airways

Νέο αεροσκάφος από την Αθήνα ετοιμάζει η Thai Airways

Η αεροπορική εταιρία της Ταϊλάνδης Thai Airways ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά στις πτήσεις της από Αθήνα το ολοκαίνουργιο αεροσκάφος 350 θέσεων, Boeing 777-300. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στα […]

Η αεροπορική εταιρία της Ταϊλάνδης Thai Airways<.> ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά<...> στις πτήσεις της από Αθήνα το ολοκαίνουργιο αεροσκάφος 350 θέσεων, Boeing 777-300.
Η κίνηση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνει η διοίκηση της εταιρίας για να αναβαθμίσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες στην Ελλάδα, την οποία θεωρεί ως σημαντικό κόμβο της Μεσογείου, αφού η Αθήνα αποτελεί την έδρα της περιφερειακής διεύθυνσης για την Ελλάδα, το Ισραήλ, την Τουρκία, την Κύπρο, την Αίγυπτο, το Σουδάν και την υπόλοιπη Β. Αφρική, όπως ανέφερε ο περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων της Thai Airways, κ. Νίκος Μπόλιας.
Το συγκεκριμένο αεροσκάφος θα αυξήσει τις διαθέσιμες θέσεις για την ελληνική αγορά στο δρομολόγιο Μπανγκόκ-Αθήνα-Μπανγκόκ χωρίς να συνεχίζει για τη Ρώμη.
Στους βασικούς στόχους της Thai Airways για την ελληνική αγορά είναι και η προώθηση των πακέτων Royal Orchid Holidays και γενικότερα των οργανωμένων ταξιδιών καθώς η κίνηση αυτής της κατηγορίας Ελλήνων τουριστών προς την Ταϊλάνδη έχει παρουσιάσει αύξηση. Ήδη για τον χειμώνα 1999-2000 παρουσιάστηκε αύξηση 15% σε πληρότητα και 20% σε έσοδα από την ελληνική αγορά.
Στόχος είναι επίσης και η προώθηση των incentive tours τα οποία λόγω της πολύ καλής ξενοδοχειακής υποδομής της Ταϊλάνδης και του χαμηλού κόστους παρουσιάζουν αυξητικές τάσεις.
Τέλος, το ενδιαφέρον της Thai Airways εξακολουθεί να εστιάζεται και στην προσέλκυση και υποστήριξη των ναυτιλιακών πρακτόρων και των εφοπλιστικών γραφείων, ώστε να προτιμούν τη Μπανγκόκ ως κόμβο για τα διηπειρωτικά ταξίδια των Ελλήνων ναυτικών, οι οποίοι επανδρώνουν τα πλοία τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024