Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ολυμπιακή Αεροπλοΐα
Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ολυμπιακή Αεροπλοΐα

Τον ορισμό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της «Ολυμπιακής Αεροπλοΐας» αποφάσισε τη Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2008, η Γενική Συνέλευση της «Ολυμπιακής Αεροπορίας – Υπηρεσίες». Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά την εκλογή του συνήλθε και συγκροτήθηκε σε σώμα, εκλέγοντας ως Πρόεδρο της «Ολυμπιακής Αεροπλοΐας»…

Τον ορισμό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της «Ολυμπιακής Αεροπλοΐας» αποφάσισε τη Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2008, η Γενική Συνέλευση της «Ολυμπιακής Αεροπορίας – Υπηρεσίες». Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά την εκλογή του συνήλθε και συγκροτήθηκε<...>σε σώμα, εκλέγοντας ως Πρόεδρο της «Ολυμπιακής Αεροπλοΐας» τον κ. Σπύρο Σταυρίδη και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κ. `Αρη Πανταζόπουλο.

Ο κ. Σπύρος Σταυρίδης είναι 42 ετών. Σπούδασε στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Έχει παρακολουθήσει μεταπτυχιακά σεμινάρια σχετικά με τη Διοίκηση & Στρατηγική Ανάπτυξη Επιχειρήσεων, την Οικονομία και τις Διεθνείς Σχέσεις, την Επικοινωνία και τη Διαφήμιση. Από το 1993 ανέπτυξε επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο της εμπορίας δομικών υλικών αναλαμβάνοντας έργα υποδομών σε όλη τη χώρα. Από το 2003 είναι Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος εταιρείας στον συγκεκριμένο χώρο και παράλληλα συμμετέχει σε διάφορες εταιρίες εμπορικού αντικειμένου.

Ο κ. `Αρης Πανταζόπουλος είναι 37 ετών, διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και πτυχιούχος του τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας και Marketing από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, με ειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Διετέλεσε ειδικός σύμβουλος σε θέματα πληροφοριακών συστημάτων και Customer Relationship Management στους ομίλους Alpha Bank και Interamerican. Στη συνέχεια διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της εταιρίας Contact Solutions Ltd και της παγκόσμιας κοινότητας CRM2day.com, μέχρι και την εξαγορά της από μεγάλη αμερικανική εταιρία τεχνολογίας. Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται ως Διευθυντής Marketing στην πολυεθνική εταιρία πληροφορικής Sun Microsystems, υπεύθυνος για την Ελλάδα, τα Βαλκάνια, την Αδριατική.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ολυμπιακή Αεροπλοΐα

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ολυμπιακή Αεροπλοΐα

Νέο διοικητικό συμβούλιο εξέλεξε η ΟΑ στην Ολυμπιακή Αεροπλοία…

Μετά τη λήξη της θητείας του διοικητικού συμβουλίου της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας, η διοίκηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, ως κύριος μέτοχος, προχώρησε<...> χθες στην εκλογή νέου , το οποίο απαρτίζουν οι:

  • Πρόεδρος: Καλόφωνος Διονύσιος (πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος ΟΑ, πρόεδρος Δ.Σ. Μακεδονικών Αερογραμμών)
  • Αντιπρόεδρος: Μαυροκέφαλος Παναγιώτης
  • Διευθύνων Σύμβουλος: Κανελλόπουλος Λάμπρος (μέλος Δ.Σ. ΟΑ)
  • Μέλη: Χιωτέλης Αριστείδης (νομικός σύμβουλος ΟΑ, μέλος Δ.Σ. ΟΑ), Λέριος Νικόλαος (δ/νων σύμβουλος Μακεδονικών Αερογραμμών, μέλος Δ.Σ. ΟΑ), Μαρούσος Χρήστος, (μέλος Δ.Σ. ΟΑ)
  • Εκπρόσωποι Εργαζομένων: Κατσικάρης Πέτρος, Τούντας Ιωάννης
  • Εκπρόσωπος ΟΚΕ: Αλεξόπουλος Παναγιώτης
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024