Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝτοκιμαντέρ της Turkish Airlines για τον Carles Rexach της Μπαρτσελόνα
Ιστορία μιας ζωής… ιστορία μιας ομάδας

Ντοκιμαντέρ της Turkish Airlines για τον Carles Rexach της Μπαρτσελόνα

Μνήμες και εικόνες από το παρελθόν είναι σίγουρο πως θα επαναφέρει στους λάτρεις του ποδοσφαίρου το ντοκιμαντέρ που ετοίμασε η Turkish Airlines για τον Carles Rexach, τον θρύλο της Μπαρτσελόνα. […]

Μνήμες και εικόνες από το παρελθόν είναι σίγουρο πως θα επαναφέρει στους λάτρεις του ποδοσφαίρου το ντοκιμαντέρ που ετοίμασε η Turkish Airlines για τον Carles<...> Rexach, τον θρύλο της Μπαρτσελόνα. Η THY, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την κορυφαία ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά και στην προσπάθεια που κάνει για να καθιερώσει το όνομά της στον παγκόσμιο χάρτη, δεν μένει μόνο στο χορηγικό κομμάτι και στις διαφημιστικές καμπάνιες που λανσάρει.

Δε μένει μόνο στην… επιφάνεια, αλλά προχωρά και σε πιο ουσιαστικές δράσεις, κάτι που φαίνεται και από την απόφασή της να δημιουργήσει το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ. Σκοπός αυτής της ενέργειας ήταν να προσεγγίσει τους φιλάθλους από μία διαφορετική πλευρά, να αγγίξει τον ενθουσιασμό τους και την αγάπη τους για το άθλημα, κάτι που στο παρελθόν εκφραζόταν με… περισσότερο ρομαντισμό.

Η Turkish Airlines, με οδηγό τη φωνή του Carles Rexach, μέσα από το συγκεκριμένο βίντεο, παρουσιάζει την ιστορία της Μπαρτσελόνα και τη φιλοσοφία στην οποία στηρίχτηκε για να δημιουργηθεί αυτός ο μεγάλος ποδοσφαιρικός σύλλογος. Αυτό το ντοκιμαντέρ είναι το δώρο που ετοίμασε η THY για τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα, αλλά και γενικότερα για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο θα ακούσουμε τον Carles Rexach να μας μιλάει για το πώς ξεκίνησε την πορεία του στον σύλλογο, από τα τμήματα νέων, πώς προχώρησε στην ανδρική ομάδα και πώς όταν ολοκλήρωσε την αγωνιστική του σταδιοδρομία παρέμεινε στην ομάδα της καρδιάς του ως βοηθός προπονητή του Johan Cruyff.

Το εν λόγω ντοκιμαντέρ δεν θα χρησιμοποιηθεί σε κάποια διαφημιστική καμπάνια, θα είναι διαθέσιμο μόνο μέσω διαδικτύου, ενώ θα αναμεταδοθεί και σε επιλεγμένα τηλεοπτικά κανάλια, τις επόμενες ημέρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024