Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟ Δημήτρης Καραγκιουλές διευθυντής Ελλάδας της Etihad Airways
Ανέλαβε καθήκοντα από την 1η Μαΐου 2009

Ο Δημήτρης Καραγκιουλές διευθυντής Ελλάδας της Etihad Airways

Η Etihad Airways ανέθεσε τη θέση του διευθυντή Ελλάδας στο Δημήτρη Καραγκιουλέ, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα από την 1η Μαΐου 2009. Ο κ. Καραγκιουλές προέρχεται από την Continental Airlines, όπου […]

Η Etihad Airways ανέθεσε τη θέση του διευθυντή Ελλάδας στο Δημήτρη Καραγκιουλέ, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα από<…> την 1η Μαΐου 2009. Ο κ. Καραγκιουλές προέρχεται από την Continental Airlines, όπου κατείχε τη θέση του International Sales and Marketing Manager για την Ελλάδα, ενώ εργάστηκε για 5 χρόνια και ως Commercial Director για τη Delta Airlines. Έχοντας συμπληρώσει συνολικά 22 χρόνια στον αεροπορικό κλάδο, η εμπειρία του θεωρείται ανεκτίμητη για την καινούρια του θέση ως διευθυντή Ελλάδας για την Etihad.

Ο κ. Καραγκιουλές θα ηγείται ενός δυναμικού επιτελείου 9 συνεργατών από τον αεροπορικό χώρο, θα καλύπτουν θέσεις στα τμήματα Πωλήσεων και Κρατήσεων και ΄Εκδοσης εισιτηρίων. Ο Δημήτρης Καραγκιουλές και η ομάδα του προστέθηκε στο δυναμικό της Etihad έναν μήνα πριν το ξεκίνημα των απευθείας πτήσεων της εταιρείας από την Αθήνα για το Aμπου Ντάμπι στις 2 Ιουνίου. Η Αθήνα θα εξυπηρετείται αρχικώς με απευθείας πτήσεις, τρεις φορές την εβδομάδα, από τις αρχές Ιουνίου. Οι πτήσεις θα αυξηθούν σε πέντε την εβδομάδα από τον Οκτώβριο του 2009 και από τις αρχές του 2010 θα διεξάγονται καθημερινά. Με την προσθήκη της Αθήνας, ο αριθμός των ευρωπαϊκών προορισμών της Etihad θα φτάσει τους 12.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024