Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟ πρόεδρος της Delta Air Lines μιλά για την Υποστήριξη της Επιτροπής Πιστωτών

Ο πρόεδρος της Delta Air Lines μιλά για την Υποστήριξη της Επιτροπής Πιστωτών

Για την υποστήριξη της Επιτροπής Μη Εξασφαλισμένων Δια Προνομίου Πιστωτών προς το σχέδιο αναδιοργάνωσης της Delta Air Lines μίλησε την Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2007, ο εκτελεστικός πρόεδρος της εταιρίας,κ. Gerald […]

Για την υποστήριξη της Επιτροπής Μη Εξασφαλισμένων Δια Προνομίου Πιστωτών προς το σχέδιο αναδιοργάνωσης της Delta Air Lines μίλησε την Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2007, ο εκτελεστικός πρόεδρος της εταιρίας,<...>κ. Gerald Grinstein, τονίζοντας σε δηλώσεις του τα ακόλουθα:

“H σημερινή ημέρα γεμίζει με ιδιαίτερη περηφάνια τις χιλιάδες των υπαλλήλων της Delta, πελατών, πολιτικών αρχηγών, κοινοτήτων, αλλά και όλων όσων υποστήριξαν το σχέδιό μας για αυτόνομη αναδιοργάνωση και είπαν με έμφαση: «Κράτησε τη Delta δική μου». Εκτιμούμε ιδιαίτερα την προσυπογραφή και επιδοκιμασία του προγράμματός μας για αναδιοργάνωση από την Επιτροπή Μη Εξασφαλισμένων Δια Προνομίου Πιστωτών, καθώς και την επιμελή προσπάθεια της επιτροπής και των συμβούλων στην αξιολόγηση του σχεδίου αυτού.

Η Επιτροπή Πιστωτών κατέληξε στο συμπέρασμά της κατόπιν εκτενών συζητήσεων με τους εκπροσώπους της Delta και της US Airways στη διάρκεια των τελευταίων δύο μηνών και αφού μελέτησε τις προτάσεις και συμβουλές των νομικών, οικονομικών και σχετικών με τον κλάδο της αεροπορικής βιομηχανίας συμβούλων τους. Για την απόφαση αυτή, η Επιτροπή Πιστωτών μελέτησε διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβάνοντας, αλλά χωρίς να περιορίζεται σε αυτή, την εκτίμηση του απαιτούμενου χρόνου και των υφιστάμενων κινδύνων, αλλά και τη πιθανότητα μιας επιτυχημένης εκπλήρωσης της πρότασης της US Airways και του Σχεδίου. Η Επιτροπή Πιστωτών σκοπεύει να συνεργαστεί στενά με τη Delta, με σκοπό την επιβεβαίωση και την εκπλήρωση ενός τέτοιου σχεδίου”.

“Θέλουμε επίσης να αναγνωρίσουμε το άοκνο έργο όλων των υπαλλήλων της Delta, με τη συμβολή των οποίων καταφέραμε να συνεχίσουμε την σημαντική πρόοδο που πετύχαμε με το σχέδιο αναδιοργάνωσης”, εξήγησε ο κ. Grinstein. “Χρησιμοποιώντας τη διαδικασία πτώχευσης κατά τον πλέον σωστό τρόπο, οι άνθρωποι της Delta μεταμόρφωσαν το επιχειρηματικό μοντέλο της εταιρίας τους. Στόχος μας τώρα είναι το έργο που πρέπει να καταβάλουμε για να βγούμε από το καθεστώς του Κεφαλαίου 11 αυτή την άνοιξη, ως ένας ισχυρός, υγιής και σφύζων παγκόσμιος ανταγωνιστής”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024