Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟι Κυπριακές Αερογραμμές καταγράφουν ισχυρές επιδόσεις τον Ιούλιο του ’22

Οι Κυπριακές Αερογραμμές καταγράφουν ισχυρές επιδόσεις τον Ιούλιο του ’22

Ο μέσος συντελεστής φορτίου θέσεων για τον μήνα ήταν 92%, ενώ τα στοιχεία OTP (On Time Performance) δείχνουν ότι το 76% των πτήσεων εκτελούνταν στην ώρα τους.

Η Cyprus Airways ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της για τον Ιούλιο του 2022 όπου μετέφερε πάνω από 59.000 επιβάτες (+212%) και πραγματοποίησε 429 (+207% περισσότερες πτήσεις) από την ίδια περίοδο πέρυσι.

Ο κ. Ανδρέας Γεωργίου, Chief Operating Officer και Υπεύθυνος Διευθυντής των Κυπριακών Αερογραμμών, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για τα εξαιρετικά αποτελέσματα απόδοσης τους τελευταίους μήνες. Οι αυξήσεις, που καταγράφηκαν μετά την πρόσφατη προσθήκη δύο νέων αεροσκαφών Airbus A320 στον στόλο μας, δείχνουν πολύ υγιείς συντελεστές φορτίου σε όλα τα δημοφιλέστερα δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων Αθήνα, Τελ Αβίβ, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο. Τα αφοσιωμένα πληρώματα μας πτήσης και εδάφους εργάζονται σκληρά για να επιτύχουν πιο θετικά αποτελέσματα και να κάνουν τις δραστηριότητές μας όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτες παρά τις δύσκολες συνθήκες στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια».

Ο κ. Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας πρόσθεσε: «Αυτά τα αποτελέσματα δείχνουν μια ισχυρή φάση ανάπτυξης για την αεροπορική εταιρεία και είναι σύμφωνα με το νέο στρατηγικό μας σχέδιο που παρουσιάστηκε πρόσφατα. Αυτή η θετική τάση συνεχίζεται τον Αύγουστο, τον πιο πολυσύχναστο μήνα μας, και αναμένουμε να μεταφέρουμε ακόμη περισσότερους επιβάτες και να αυξήσουμε τα έσοδά μας. Είμαστε πολύ θετικοί και προσβλέπουμε στο να συνεχίσουμε αυτή την τάση τους επόμενους μήνες και να καλωσορίσουμε όλο και περισσότερους επιβάτες στις πτήσεις μας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διευθυντική μου ομάδα και τα αφοσιωμένα μέλη του προσωπικού μας για αυτά τα αξιοσημείωτα αποτελέσματα».

Η Cyprus Airways θα ανακοινώσει σύντομα το πρόγραμμα πτήσεων για το χειμώνα 2022/23 με νέες συχνότητες προς τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στις καλύτερες τιμές σχέσης ποιότητας/τιμής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024