Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟλυμπιακή: Ξανά στην επικαιρότητα το θέμα της Μελβούρνης

Ολυμπιακή: Ξανά στην επικαιρότητα το θέμα της Μελβούρνης

Ξανά στην επικαιρότητα βρέθηκε το θέμα των πτήσεων της Ολυμπιακής Αεροπορίας στη Μελβούρνη –που είχαν καταργηθεί από την προηγούμενη διοίκηση της εταιρίας- κατά τη χθεσινή επίσκεψη του πρωθυπουργού της πολιτείας […]

Ξανά στην επικαιρότητα βρέθηκε το θέμα των πτήσεων της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> στη Μελβούρνη<...> –που είχαν καταργηθεί από την προηγούμενη διοίκηση της εταιρίας- κατά τη χθεσινή επίσκεψη του πρωθυπουργού της πολιτείας της Βικτόρια κ. Steve Bracks στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Ο.Α. κ. Δ. Καλόφωνο.
Κατά τη συνάντηση, στην οποία παρέστησαν και διευθυντικά στελέχη τη εταιρίας, συζητήθηκαν θέματα εμπορικής πολιτικής, αλλά και γενικότερα θέματα λειτουργίας της Ο.Α στη Βικτόρια.
Ο κ. Bracks εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μετά την ανανέωση του στόλου με τα νέα αεροσκάφη Airbus A340-300 και υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη της κυβέρνησής του οποτεδήποτε χρειασθεί.
Οι κ.κ. Καλόφωνος και Bracks συμφώνησαν να βρίσκονται σε συνεχή επαφή για την αντιμετώπιση των θεμάτων που αφορούν τις δύο πλευρές αλλά και για την περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024