Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςOnline αγορά και μεταβίβαση μιλίων από την Delta Air Lines

Online αγορά και μεταβίβαση μιλίων από την Delta Air Lines

Τα προγράμματά της, που αφορούν την αγορά και μεταβίβαση μιλίων, διευκολύνοντας τους πελάτες της από όλο τον κόσμο να αγοράζουν, να δωρίζουν και να μεταβιβάζουν μίλια online, επέκτεινε η αεροπορικήεταιρία […]

Τα προγράμματά της, που αφορούν την αγορά και μεταβίβαση μιλίων, διευκολύνοντας τους πελάτες της από όλο τον κόσμο να αγοράζουν, να δωρίζουν και να μεταβιβάζουν μίλια online, επέκτεινε η αεροπορική<...>εταιρία Delta Air Lines. Συγκεκριμένα, μέσω της συνεργασίας με την εταιρία Points International, το πρόγραμμα Αγοράς Μιλίων παρέχει στους πελάτες ανά τον κόσμο την ευκαιρία να αγοράσουν μίλια για τους ίδιους ή την οικογένεια και τους φίλους τους.

Το πρόγραμμα Μεταβίβασης Μιλίων επιτρέπει στους πελάτες να μεταβιβάζουν μίλια απευθείας από ένα λογαριασμό SkyMiles στον λογαριασμό SkyMiles αεροπορικής εταιρίας – μέλους του προγράμματος SkyMiles. Και τα δύο προγράμματα απαιτούν ελάχιστο αριθμό 1.000 μιλίων ανά συναλλαγή.

«Με την επέκταση του προγράμματος Αγοράς και Μεταβίβασης Μιλίων, τα μέλη της υπηρεσίας SkyMiles έχουν μεγαλύτερη ευελιξία και επιπλέον δυνατότητα να συγκεντρώνουν μίλια προς το Ταξίδι Επιβράβευσης», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του προγράμματος SkyΜiles, κ. Jeff Robertson. «Καθώς η Delta συνεχίζει να επεκτείνεται διεθνώς, προοδεύουμε και τεχνολογικά, ώστε να διευκολύνουμε τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο να απολαμβάνουν πλήρως το πρόγραμμα και να καλύπτουν τις ταξιδιωτικές τους ανάγκες με ευκολία, 24 ώρες το 24άωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με τη Delta Air Lines σε αυτή τη νέα, επικεντρωμένη στον πελάτη, αναβαθμισμένη υπηρεσία», δήλωσε ο κ. Rob MacLean, Προϊστάμενος (CEO) της Points International. «Η παγκόσμια επέκταση του προγράμματος Εξαγοράς Μιλίων σημαίνει ότι τα μέλη της υπηρεσίας SkyMiles μπορούν να φτάνουν στο Ταξίδι Επιβράβευσης ταχύτερα και με μεγαλύτερη άνεση».

Σύμφωνα με τα σχέδια της αεροπορικής εταιρίας για διεθνή επέκταση, η διεθνώς βραβευμένη ιστοσελίδα της Delta, delta.com, λανσαρίστηκε στις αρχές του χρόνου στην Ισπανική, τη Γαλλική, τη Γερμανική, την Ιταλική και την Πορτογαλική γλώσσα. Οι πελάτες μπορούν τώρα να οργανώνουν το ταξίδι τους και να αγοράζουν τα εισιτήριά τους online σε 65 χώρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024