Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠαιδικά Χωριά SOS Ελλάδος – Ο νέος προορισμός της Aegean
Λειτουργία του πρώτου Ξενώνα SOS-ELIZA με τη συνδρομή της εταιρείας

Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος – Ο νέος προορισμός της Aegean

Η Aegean Airlines αγκαλιάζει την προσπάθεια των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, ώστε να πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο όνειρο: η διαμόρφωση του κτιρίου για τη λειτουργία του πρώτου Ξενώνα SOS-ELIZA, που θα […]

Η Aegean Airlines αγκαλιάζει την προσπάθεια των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, ώστε να πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο<...> όνειρο: η διαμόρφωση του κτιρίου για τη λειτουργία του πρώτου Ξενώνα SOS-ELIZA, που θα φιλοξενεί κακοποιημένα ή παραμελημένα παιδιά, ηλικίας από μηνών έως και 5 χρόνων. Η λειτουργία του Ξενώνα γίνεται σε συνεργασία με το Σωματείο EΛIZA – Εταιρεία Κατά της Κακοποίησης του Παιδιού.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει ξεχωριστό χαρακτήρα, αφενός γιατί προστατεύει μικρά παιδιά που έχουν υποστεί κακοποίηση ή που έχουν παραμεληθεί, και αφετέρου γιατί συγχρόνως παρεμβαίνει θεραπευτικά και υποστηρικτικά στις φυσικές τους οικογένειες, με την προοπτική να επιστρέψουν τα παιδιά σε αυτές. Σε περίπτωση που η φυσική οικογένεια δεν μπορεί να ανταποκριθεί ή δεν θεωρείται κατάλληλη, τα παιδιά, μετά από σύντομη παραμονή στον Ξενώνα, θα μετακινούνται σε μια Οικογένεια SOS στα Παιδικά Χωριά SOS.

Η Aegean, εκτιμώντας το σημαντικό έργο που προσφέρουν τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και με δεδομένη τη διάθεση του επιβατικού της κοινού από προηγούμενες ενέργειες για συμμετοχή σε πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα, αποφάσισε να στηρίξει τις πρωτοβουλίες των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος. Από την 1η Οκτωβρίου 2008 η AEGEAN έχει ενεργοποιήσει τεχνικά τη δυνατότητα, ώστε το επιβατικό κοινό που επιλέγει να κάνει έκδοση του εισιτηρίου του στο διαδικτυακό τόπο της εταιρείας www.aegeanair.com, να προσφέρει, εφόσον το επιθυμεί, 2 ευρώ με κάθε του συναλλαγή. Για κάθε συνεισφορά του επιβάτη η Aegean θα προσφέρει 1 ευρώ επιπλέον.

Σημειώνεται ότι η δυνατότητα αυτή προσφέρεται σαν επιλογή του επιβατικού κοινού. Η AEGEAN κρίνει ότι ο στόχος αυτός είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Στο site της εταιρείας ο επισκέπτης μπορεί να βρει χρήσιμες πληροφορίες για το έργο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, ενώ παράλληλα δίδεται η δυνατότητα σύνδεσης με το site των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος. Αντίστοιχα πληροφορίες για τα Παιδικά Χωριά SOS υπάρχουν και στο BLUE, το περιοδικό της Aegean που διανέμεται σε όλες τις πτήσεις της εταιρείας.

Η Aegean θέλει να ευχαριστήσει τους πρώτους 6.671 επιβάτες της που τον μήνα Οκτώβριο διέθεσαν το ποσόν των 13.342 ευρώ που μαζί με την συνεισφορά της AEGEAN έφθασε στις 20.013 ευρώ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024