Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές Εταιρίες«Παραλύει» η Κύπρος: Οι απεργιακές κινητοποιήσεις καθυστερούν τις πτήσεις της Cyprus Airways
Αερομεταφορές

«Παραλύει» η Κύπρος: Οι απεργιακές κινητοποιήσεις καθυστερούν τις πτήσεις της Cyprus Airways

Οι επιβάτες που έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με αυτές τις πτήσεις, παρακαλούνται να βρίσκονται στο αεροδρόμιο τουλάχιστον δύο ώρες πριν από την πτήση.

Σήμερα, Πέμπτη 26 Ιανουαρίου έχει «παραλύσει» η Κύπρος, μιας και πραγματοποιείται εθνική απεργία. Σε αυτό το πλαίσιο η Cyprus Airways θα αλλάξει τα δρομολόγια των ακόλουθων πτήσεων, ώστε να διασφαλιστεί ότι όλοι οι επιβάτες θα μπορέσουν να ταξιδέψουν και να φτάσουν στον προορισμό τους την προγραμματισμένη ημέρα του ταξιδιού τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αεροπορικής, οι επιβάτες που έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με αυτές τις πτήσεις, παρακαλούνται να βρίσκονται στο αεροδρόμιο τουλάχιστον δύο ώρες πριν από την πτήση.

Οι αλλαγές αυτές γίνονται για να ελαχιστοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι αναταραχές για τους επιβάτες και για να διασφαλιστεί ότι όλοι οι επιβάτες μπορούν να φτάσουν στον προορισμό τους την ίδια ημέρα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024