Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠολιτική αυξήσεων και όχι απολύσεων επιλέγει η Air France

Πολιτική αυξήσεων και όχι απολύσεων επιλέγει η Air France

Σε πολιτική αυξήσεων των ναύλων για την αντιμετώπιση της κρίσης προσανατολίζεται ο γαλλικός αερομεταφορέας Air France αποφεύγοντας προς το παρόν τις απολύσεις προσωπικού. Συγκεκριμένα, η Air France πρόκειται να προχωρήσει […]

Σε πολιτική αυξήσεων των ναύλων για την αντιμετώπιση της κρίσης προσανατολίζεται ο γαλλικός αερομεταφορέας Air France<.> αποφεύγοντας προς το παρόν<...> τις απολύσεις προσωπικού.

Συγκεκριμένα, η Air France πρόκειται να προχωρήσει σε αυξήσεις 2% έως 4% σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού της διευθυντή Πιέρ-Aνρί Γκουρζόν σε γαλλική εφημερίδα.

"Hδη εφαρμόσαμε κάποιες προσαρμογές των τιμών στο χειμερινό πρόγραμμα", τόνισε ο κ. Γκουρζόν. Απαντώντας σε ερώτηση για την ανάγκη λήψης και άλλων προληπτικών μέτρων εκτός από αυτά που έχουν ήδη ανακοινωθεί, όπως πάγωμα των προσλήψεων, καθήλωση ορισμένων αεροσκαφών και μείωση δρομολογίων προς τις HΠA σύμφωνα με το παράδειγμα άλλων αεροπορικών εταιριών, ύστερα από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, ο κ. Γκουρζόν επισήμανε ότι μέχρι το Νοέμβριο η Air France θα παραμείνει στα μέτρα αυτά, ενώ η διοίκηση δεν μελετά καμία απόλυση. Μέσα σε διάστημα δέκα ημερών, ο αντίκτυπος από τα γεγονότα στις HΠA κόστισε στο γαλλικό αερομεταφορέα 60 εκατ. ευρώ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024