Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠολλές δράσεις της Aegean στους αγώνες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ στο φετινό τουρνουά ‘AEGEAN Ακρόπολις’
Αεροπορικές εταιρείες

Πολλές δράσεις της Aegean στους αγώνες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ στο φετινό τουρνουά ‘AEGEAN Ακρόπολις’

AEGEAN Acropolis2022

Η Aegean θα βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ έχοντας αφιερώσει ένα νέο αεροσκάφος Α320neo στους Έλληνες διεθνείς και στο ταξίδι τους για το Ευρωμπάσκετ 2022.

Με πολλές δράσεις από την Aegean, τον αποκλειστικό χορηγό αερομεταφορών της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, πλαισιώθηκαν οι αγώνες της επίσημης αγαπημένης όλων των Ελλήνων στο φετινό τουρνουά προετοιμασίας “AEGEAN Ακρόπολις”, που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ από τις 17 έως τις 19 Αυγούστου.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων η Aegean επεφύλασσε πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις για τους θεατές οι οποίοι γέμισαν το γήπεδο του ΟΑΚΑ και ενθάρρυναν με την παρουσία τους, τους παίκτες της Εθνικής μας. Στο εντυπωσιακό 360° video booth της Aegean οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να τραβήξουν το δικό τους βίντεο δείχνοντας τον ενθουσιασμό τους για την αγαπημένη τους ομάδα, ενώ στο ημίχρονο κάθε αγώνα μεγάλες σφεντόνες “εκτόξευαν” μπλουζάκια της Εθνικής στους τυχερούς φιλάθλους. Από το τουρνουά δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει και η Lucky Cam, η οποία εστιάζοντας τυχαία σε θεατές που παρακολουθούσαν από τις κερκίδες και προβάλλοντάς τους στην οθόνη μετέδιδε τον ενθουσιασμό και το πάθος των φιλάθλων της Εθνικής μας κατά τη διάρκεια των αγώνων.

AEGEAN Acropolis2022_Lucky Cam

Το ιστορικό Τουρνουά “Ακρόπολις” μετά τη μετονομασία του σε “AEGEAN Ακρόπολις” πραγματοποιήθηκε για 31η χρονιά από τις 17 έως και τις 19 Αυγούστου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ, με αποκλειστικό χορηγό αερομεταφορών την Aegean.

Η Aegean, για μια ακόμη χρονιά, θα βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ έχοντας αφιερώσει ένα νέο αεροσκάφος Α320neo στους διεθνείς μας και στο ταξίδι τους για το Ευρωμπάσκετ 2022. Το “αεροπλάνο της εθνικής” ταξιδεύει ήδη την ευχή της Aegean και όλων των Ελλήνων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, ενώ στις 31 Αυγούστου θα μεταφέρει με ειδική, αποκλειστική πτήση τους διεθνείς μας στο Μιλάνο για να αγωνιστούν στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση που ξεκινά το Σεπτέμβριο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024