Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠροβλήματα με τις προμήθειες αντιμετωπίζει το Qualiflyer Group

Προβλήματα με τις προμήθειες αντιμετωπίζει το Qualiflyer Group

Αναστάτωση, μπέρδεμα, και προβλήματα παρουσιάζονται στη μεγαλύτερη αεροπορική συμμαχία της εποχής μας την Qualiflyer Group, και ο λόγος είναι το επίπεδο της προμήθειας που δίνουν οι αεροπορικές εταιρίες-μέλη στους τουριστικούς […]

Αναστάτωση, μπέρδεμα, και προβλήματα παρουσιάζονται στη μεγαλύτερη αεροπορική συμμαχία<.> της εποχής μας την Qualiflyer Group, και ο λόγος είναι το επίπεδο της προμήθεια<.>ς που δίνουν οι αεροπορικές εταιρίες-μέλη στους τουριστικούς πράκτορες.
Οι μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες έχουν μειώσει στην Αγγλική αγορά το ποσοστό της προμήθειας που ήταν 9%. Ήδη η Crossair ανακοίνωσε ότι την 1η Ιουλίου θα κάνει μείωση στην προμήθεια της στην Αγγλική αγορά και από 9% θα κατέβει στο 7%. Αλλά η Turkish Airways και η TAP Air Portugal ανακοίνωσαν ότι δεν θα ακολουθήσουν την τάση αυτή και δεν θα προβούν σε μειώσεις των προμηθειών των Άγγλων τουριστικών πρακτόρων.
Ο κ. Jose Moreira γενικός διευθυντής πωλήσεων της TAP Air Portugal δήλωσε ότι και η δική του αεροπορική εταιρία, όπως και όλες οι άλλες, ελέγχουν τα έξοδα για τη διανομή του προϊόντος τους και προσπαθούν να τα μειώσουν, αλλά δεν νομίζει ότι αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να κάνει μειώσεις στις προμήθειες των πρακτόρων.
Η συμμαχία όμως διαφωνεί με αυτή την στάση, λέγοντας ότι η μείωση των προμηθειών στην αγγλική αγορά ήταν μια κοινή απόφαση από την συμμαχία. Ο αντιπρόεδρος πωλήσεων της Crossair κ. Lee Shave παραδέχθηκε ότι όλες οι αεροπορικές εταιρίες-μέλη είχαν συζητήσει το θέμα, αλλά η κάθε εταιρία ήταν ελεύθερη να πάρει την δική της απόφαση. Και πρόσθεσε ότι η Crossair θα ακολουθήσει τον «ηγέτη» της αγοράς, υπονοώντας την British Airways, και θα προβεί σε μειώσεις του επιπέδου της προμήθειας. Παρόλα αυτά δήλωσε ότι δεν επιθυμεί η εταιρία του να εξαλείψει τους πράκτορες μιας και μόνο το 16% των πωλήσεων τους είναι με την απευθείας μέθοδο και όλο το υπόλοιπο γίνεται από τους πράκτορες.
Επίσης, υποστηρίζει το νέο Qualiflyer Customer Care Center που άνοιξε την περασμένη εβδομάδα στο κέντρο του Λονδίνου και εξυπηρετεί ακόμα και τηλεφωνικά όλους τους πελάτες αεροπορικών γραμμών της συμμαχίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024