Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠτήσεις και στο Αιγαίο από την AirSea Lines

Πτήσεις και στο Αιγαίο από την AirSea Lines

Την έναρξη πτήσεων με υδροπλάνα και από την Αττική προς νησιά του Αιγαίου, κατόπιν απόφασης για δημιουργία υδατοδρομίου στο λιμάνι του Λαυρίου, σχεδιάζει από τα τέλη Μαρτίου η εταιρία AirSea […]

Την έναρξη πτήσεων με υδροπλάνα και από την Αττική προς νησιά του Αιγαίου, κατόπιν απόφασης για δημιουργία υδατοδρομίου στο λιμάνι του Λαυρίου, σχεδιάζει από τα τέλη Μαρτίου η εταιρία AirSea Lines<...>. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα»,η AirSea Lines ήρθε σε συμφωνία με τον Οργανισμό Λιμένα Λαυρίου, προκειμένου να εκτελεί καθημερινά για τα επόμενα τρία χρόνια 3 πτήσεις προς δέκα νησιά του Αιγαίου.

Αρχικά θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια προς την Κάλυμνο, όπου και θα δημιουργηθεί το πρώτο υδατοδρόμιου του Αιγαίου, σύμφωνα με ανακοινώσεις του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλη Λιάπη και στη συνέχεια δρομολόγια θα εκτελούνται προς την Ίο, την Τήνο, την Πάτμο, την Αμοργό και την `Ανδρο.

Η εταιρία AirSea Lines σχεδιάζει ακόμη την εκτέλεση τακτικών δρομολογίων και μεταξύ των Κυκλάδων, έχοντας ως αφετηρία τη Σύρο και κατεύθυνση τα νησιά Δονούσα, Σχοινούσα, Σίκινο, Ανάφη, Φολέγανδρο και Κίμωλο, ενισχύοντας κατά αυτό τον τρόπο την τουριστική κίνηση και μικρότερων νησιών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024