Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠτήσεις προς Πακιστάν ξαναρχίζει η Lufthansa

Πτήσεις προς Πακιστάν ξαναρχίζει η Lufthansa

Σύμφωνα με το νέο χειμερινό της πρόγραμμα, από τον ερχόμενο χειμώνα η Lufthansa ξαναρχίζει τις πτήσεις στο Πακιστάν. Από τις 28 Οκτωβρίου 2007, ξεκινά το ετήσιο δρομολόγιο της Lufthansa με […]

Σύμφωνα με το νέο χειμερινό της πρόγραμμα, από τον ερχόμενο χειμώνα η Lufthansa ξαναρχίζει τις πτήσεις στο Πακιστάν. Από τις 28 Οκτωβρίου 2007, ξεκινά το ετήσιο δρομολόγιο της Lufthansa με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις από τη Φρανκφούρτη<...>προς το Καράτσι και για πρώτη φορά και στη Λαχώρη. Η επαναφορά των δρομολογίων θα ενδυναμώσει τη θέση του μεγαλύτερου γερμανικού αερομεταφορέα στην αναπτυσσόμενη περιοχή της Μέσης Ανατολής. «Η Lufthansa θα συνδέει απευθείας το Πακιστάν με τη Γερμανία και με όλο το παγκόσμιο δίκτυό μας», δήλωσε ο Dr. Karl-Rudolf Rupprecht, Επικεφαλής Κόμβου της Φρανκφούρτης. «Αναμένουμε ισχυρή ανάπτυξη της αγοράς στο Πακιστάν και συνεπώς μεγαλύτερη ζήτηση για αυτό το δρομολόγιο».

Οι πελάτες της Lufthansa θα επωφελούνται από τις νέες πτήσεις: Η απευθείας σύνδεση από Φρανκφούρτη προς Πακιστάν μειώνει κατά 4 ώρες το αεροπορικό ταξίδι, συγκριτικά με τις τωρινές ενδιάμεσες στάσεις στην περιοχή του Κόλπου. Τα τελευταία χρόνια, η οικονομική κατάσταση στο Πακιστάν βελτιώνεται συνεχώς. Οι απευθείας επενδύσεις έχουν αναπτυχθεί σημαντικά και μια σειρά από διεθνείς εταιρίες έχουν καθιερώσει την παρουσία τους στην ανερχόμενη αυτή χώρα.

Με πληθυσμό περίπου 160 εκατομμύρια, το Πακιστάν, είναι – μετά την Κίνα, την Ινδία, τις ΗΠΑ, την Ινδονησία και τη Βραζιλία -, η έκτη πιο πυκνοκατοικημένη χώρα στον κόσμο. Το Καράτσι, το παραδοσιακό κέντρο εμπορικών δραστηριοτήτων, με περίπου 13 εκατομμύρια κατοίκους στην Αραβική Θάλασσα, είναι η μεγαλύτερη πόλη του Πακιστάν. Περιφερειακή βιομηχανική ανάπτυξη γύρω από το Καράτσι, το μεγαλύτερο λιμάνι της περιοχής και σημαντικό κέντρο επεξεργασίας πρώτων υλών, έχουν καταστήσει την πόλη ως νευραλγικό προορισμό για επαγγελματίες ταξιδιώτες από τη Βόρειο Αμερική και την Ευρώπη. Γνωστό και διακεκριμένο για τον πολιτισμό του, το Καράτσι φιλοξενεί πολλά πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και μουσεία. Η Λαχώρη, με περίπου 8 εκατομμύρια κατοίκους, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Πακιστάν. Η βιομηχανική αυτή πόλη στα ανατολικά της χώρας χαρακτηρίζεται από αναρίθμητες μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που ασχολούνται με την επεξεργασία ή / και παραγωγή, έτσι ώστε να αναμένεται σημαντική ζήτηση σε επαγγελματικά ταξίδια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024