Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣε αναζήτηση αγοραστή για το πλειοψηφικό πακέτο της Ολυμπιακής

Σε αναζήτηση αγοραστή για το πλειοψηφικό πακέτο της Ολυμπιακής

Σε πώληση πλειοψηφικού πακέτου της Ολυμπιακής Αεροπορίας πρόκειται να προχωρήσει η κυβέρνηση, όπως προέκυψε από τη χθεσινή σύσκεψη του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννου Παπαντωνίου και του υπουργού […]

Σε πώληση πλειοψηφικού πακέτου της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> πρόκειται να προχωρήσει η κυβέρνηση, όπως προέκυψε από τη χθεσινή σύσκεψη<...> του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννου Παπαντωνίου και του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνικών κ. Χρήστου Βερελή με στελέχη του διεθνούς οίκου Credit Suisse First Boston (CSFB), που είναι σύμβουλος για την μετοχοποίηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας.
Τα στελέχη της CSFB ενημέρωσαν τους δύο υπουργούς για την πορεία των επαφών που είχαν το τελευταίο διάστημα με επίδοξους στρατηγικούς συμμάχους για την Ολυμπιακή Αεροπορία.
Ο κ. Παπαντωνίου είπε για τη Ολυμπιακή ότι έχουν αρχίσει οι επαφές με διεθνείς εταιρείες και ότι η CSFB θα καταθέσει μέσα στον Ιούλιο τις προτάσεις για τον τρόπο, τα ποσοστά που θα πουληθούν και τις νομοθετικές ρυθμίσεις που είναι απαραίτητες. Ακόμη είπε ότι η κυβέρνηση σκοπεύει στη διατήρηση του συνόλου των εσωτερικών δρομολογίων και τη μέριμνα για το προσωπικό της Ολυμπιακής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024