Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣε συγχώνευση προχώρησαν οι εταιρίες America West και US Airways

Σε συγχώνευση προχώρησαν οι εταιρίες America West και US Airways

Ως μία εταιρία λειτουργούν από εδώ και πέρα, έπειτα από διαδικασίες συγχώνευσης που ακολούθησαν, οι αεροπορικές εταιρίες America West και US Airways, δημιουργώντας έτσι την πέμπτη μεγαλύτερη εταιρία στις Η.Π.Α., όσον αφορά στην εγχώρια αγορά…

Ως μία εταιρία λειτουργούν από εδώ και πέρα, έπειτα από διαδικασίες συγχώνευσης που ακολούθησαν, οι αεροπορικές εταιρίες America West<...>και US Airways, δημιουργώντας έτσι την πέμπτη μεγαλύτερη εταιρία στις Η.Π.Α., όσον αφορά στην εγχώρια αγορά.

Οι πελάτες και των δύο εταιριών θα συνεχίσουν να πραγματοποιούν κρατήσεις πτήσεων στη μία ή την άλλη εταιρία, ακριβώς όπως έκαναν και πριν τη συγχώνευση. Οι ιστοσελίδες των δύο εταιριών θα συνεχίσουν κανονικά τη λειτουργία τους, όπως άλλωστε και τα συστήματα κρατήσεων τους.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, ο πρόεδρος και CEO της US Airways, κ. Doug Parker δήλωσε ότι “σήμερα γράφουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της αεροπορίας. Αυτή είναι μια σπουδαία μέρα για τους εργαζόμενους, τόσο της America West, όσο και της US Airways, όπως επίσης και για τις εκατοντάδες περιοχές, τις οποίες εξυπηρετούμε”.

“Είμαστε σίγουροι ότι ο ενθουσιασμός και ο επαγγελματισμός των εργαζομένων μας σε συνδυασμό με την έμπειρη ηγετική ομάδα που έχουμε επιλέξει για τη διοίκηση της νέας αεροπορικής εταιρίας θα μας παράσχει μεγαλύτερη οικονομική σταθερότητα και ανταγωνιστική δύναμη στην αγορά, κατέληξε ο κ. Parker.

Παρόλο που η συγχωνευμένη εταιρία θα λειτουργήσει με την επωνυμία της US Airways, οι America West και US Airways θα διατηρήσουν τις ξεχωριστές λειτουργίες τους για περίπου 2 με 3 χρόνια ακόμη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024