Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςSKY express και Gerber organic κάνουν ξεχωριστή την πτήση των λιλιπούτειων ταξιδιωτών
Συνεργασίες

SKY express και Gerber organic κάνουν ξεχωριστή την πτήση των λιλιπούτειων ταξιδιωτών

Η SKY express και η Gerber organic συνεργάζονται με στόχο, την επιβράβευση των επιβατών και ιδιαίτερα των μικρών σε ηλικία προσφέροντας τους ένα “δωράκι” από την εταιρία παιδικών τροφίμων σε κάθε πτήση για ένα μήνα.

Η αεροπορική της νέας εποχής ξέρει πώς να επιβραβεύει τους επιβάτες της. Αυτή τη φορά σε συνεργασία με την εταιρεία παιδικών τροφών προσφέρει στους μικρούς ταξιδιώτες της απολαυστικά και υγιεινά σνακ.

Συγκεκριμένα, από τις 12 Νοεμβρίου και για έναν μήνα όλα τα παιδάκια, από 2 έως 5 ετών που ταξιδεύουν με τον πιο πράσινο στόλο της χώρας, κερδίζουν ένα απολαυστικό  δωράκι: μία συσκευασία Gerber organic, Μπουκίτσες Δημητριακών, Ένα βιολογικό σνακ με δημητριακά, φρούτα και λαχανικά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, αλατιού, συντηρητικών και χρωστικών. Απλά, ο / η συνοδός του παιδιού θα πρέπει να δηλώσει εν πτήσει ότι το επιθυμεί και θα είναι εκείνος που θα παραλάβει το δώρο για τους μικρούς ταξιδιώτες.

Παράλληλα, η SKY express συνεχίζει να προσφέρει με συνέπεια ξεχωριστές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Με διαρκείς ανταμοιβές και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, όπως τα μοναδικά business προνόμια για όσους πετούν Αθήνα – Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο,  το ταξίδι με τον πιο πράσινο στόλο της χώρας αναβαθμίζεται σε μία πτητική εμπειρία, όπως την έχει σχεδιάσει ο επιβάτης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
05/12/2022
02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022
29/11/2022
28/11/2022