Τελευταία νέα
HomeΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣτη Βηρυτό ο Κασσίμης με Ολυμπιακή

Στη Βηρυτό ο Κασσίμης με Ολυμπιακή

Στη Βηρυτό μετέβη χτες τα ξημερώματα ο υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Θεόδωρος Κασσίμης, με την πρώτη πτήση της Ολυμπιακής, έπειτα από την άρσητου ισραηλινού αποκλεισμού, αποδεικνύοντας εμπράκτως με την παρουσία του […]

Στη Βηρυτό μετέβη χτες τα ξημερώματα ο υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Θεόδωρος Κασσίμης, με την πρώτη πτήση της Ολυμπιακής, έπειτα από την άρση<...>του ισραηλινού αποκλεισμού, αποδεικνύοντας εμπράκτως με την παρουσία του τη συμπαράσταση της χώρας μας στις προσπάθειες αναδόμησης του Λιβάνου.

Τον κ. Κασσίμη υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο υπουργός Περιβάλλοντος του Λιβάνου, κ. Γιακούμπ Σάραφ, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες τους προς την ελληνική κυβέρνηση για τη βοήθεια που πρόσφερε στο λαό του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι τα πρώτα πλοία που μπήκαν στο λιμάνι της Βηρυτού ήταν το Ρόδος και το Χίος». «Η κυβέρνηση του Λιβάνου» ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο κ. Σάραφ, «προσδοκεί στην οικοδόμηση στενής σχέσης συνεργασίας με την Ελλάδα», προσθέτοντας πως «ο Λίβανος φιλοδοξεί να αποτελέσει γέφυρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τον αραβικό κόσμο με δίαυλο τις σχέσεις με Ελλάδα και Κύπρο».

«Βρίσκομαι εδώ συμβολικά για να δείξω ότι η Ελλάδα πιστεύει στην ειρηνευτική διαδικασία στο Λίβανο και ότι η χώρα σύντομα θα ανακάμψει. Εμείς βρισκόμαστε στο πλευρό της κυβέρνησης του Λιβάνου, συνεχίζουμε να προσφέρουμε ανθρωπιστική βοήθεια και θα συμμετάσχουμε ενεργά στην αποκατάσταση των ζημιών του πολέμου και την ανοικοδόμηση του Λιβάνου», τόνισε με τη σειρά του σε δηλώσεις ο έλληνας υφυπουργός Εξωτερικών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/09/2022
28/09/2022
27/09/2022
26/09/2022
23/09/2022
22/09/2022