Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣτην Thai Airways το βραβείο TTG Καλύτερη αερογραμμή – Business Class

Στην Thai Airways το βραβείο TTG Καλύτερη αερογραμμή – Business Class

Το βραβείο TTG `Καλύτερη αερογραμμή – Business Class` απέσπασε η εταιρία Thai Airways στην 16η τελετή Gala, που πραγματοποιήθηκεπριν λίγες μέρες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Pattaya στην Ταϊλάνδη. Ο κ. […]

Το βραβείο TTG `Καλύτερη αερογραμμή – Business Class` απέσπασε η εταιρία Thai Airways στην 16η τελετή Gala, που πραγματοποιήθηκε<...>πριν λίγες μέρες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Pattaya στην Ταϊλάνδη.

Ο κ. Chinawut Naressaenee, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Thai, υπεύθυνος για την εξυπηρέτηση πελατών, παρέλαβε εκ μέρους της εταιρίας το βραβείο `Business Class – καλύτερη αεροπορική εταιρία` από τον κ. Darren Ng, Διευθυντή ΜΜΕ του TTG.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Thai Airways εξελίχθηκε δυναμικά τον προηγούμενο χρόνο σε όλους τους τομείς συμπεριλαμβανομένων τόσο των υπηρεσιών κατά την διάρκεια της πτήσης, όσο και των υπηρεσιών εδάφους, σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των επιβατών της, ενώ μέχρι το τέλος του 2004, η Thai Airways είχε εισαγάγει μια επαναστατική νέα έννοια στις υπηρεσίες, τόσο για την Business Class, όσο και για τους τακτικούς επιβάτες.

Το βραβείο αυτό αποτελεί, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, ορόσημο, αλλά και απόδειξη για την επιτυχία της Thai στην παροχή υπηρεσιών που αποσκοπούν στη μέγιστη ικανοποίηση των επιβατών της και είναι κίνητρο για τις προκλήσεις που θα έρθουν στο μέλλον, καθώς η εταιρία προχωράει σταθερά προς τον στόχο της που δεν είναι άλλος από το να γίνει η `πρώτη στην επιλογή αεροπορική εταιρία`.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024