Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣτο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και πάλι η Delta

Στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και πάλι η Delta

Η Καμπάνα Έναρξης Εργασιών της αγοράς μετοχών σήμανε την προσθήκη του συμβόλου “DAL” της κοινής μετοχής της Delta Air Lines στο Διεθνές Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, καθώς άρχισε η διακίνηση […]

Η Καμπάνα Έναρξης Εργασιών της αγοράς μετοχών σήμανε την προσθήκη του συμβόλου “DAL” της κοινής μετοχής της Delta Air Lines στο Διεθνές Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, καθώς άρχισε η διακίνηση των τίτλων της νέας κοινής<...>μετοχής της εταιρίας. Ο Διευθύνων Σύμβουλος (CEO), κ. Jerry Grinstein, πιστοποίησε την εμπιστοσύνη του στην εταιρία αγοράζοντας 1.000 τίτλους της νέας μετοχής της Delta.

Η εταιρία πραγματοποιεί την αρχική διανομή της κοινής της μετοχής προς μη διασφαλισμένους (ανέγγυους ή εγχειρόγραφους) πιστωτές με εγκεκριμένες απαιτήσεις. Σύμφωνα με τις προηγούμενες ανακοινώσεις του προγράμματος αποζημίωσης, η Delta διένειμε την νέα κοινή της μετοχή σε περίπου 39.000 μη δεσμευμένων με συμβάσεις υπαλλήλων.

“Υπάρχει μια ανανεωμένη διάθεση στη Delta που ξεκινά με τη δέσμευση των υπαλλήλων μας για εξαιρετική υπηρεσία προς τον πελάτη. Αυτή η ενέργεια εμποτίζει την εταιρία, καθώς μένουμε προσηλωμένοι στην εκτέλεση ενός σταθερού επιχειρηματικού σχεδίου και το οποίο αναμένουμε να αποφέρει οφέλη σε όλους τους μετόχους μας, συμπεριλαμβανομένων πελατών, υπαλλήλων, συνεργατών και φυσικά, των νέων μετόχων μας”, δήλωσε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Οικονομικός Προϊστάμενος της Delta, κ. Edward H. Bastian. “Είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε την, επί 50 ετών, σχέση μας με το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, σε αυτή τη σημαντική στιγμή στην ιστορία της Delta”.

Η Delta βγήκε από το καθεστώς επιτήρησης του Κεφαλαίου 11 στις 30 Απριλίου 2007, μετά από μια επιτυχημένη 19άμηνη αναδιοργάνωση, κατά την οποία η εταιρία μεταμόρφωσε ριζικά το επιχειρηματικό της έργο. Το σχέδιο Ανασυγκρότησης της εταιρίας επιβεβαιώθηκε στις 25 Απριλίου 2007 με ψήφισμα του Αμερικανικού Πτωχευτικού Δικαστηρίου για τη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης. Η Delta Air Lines, Inc. άρχισε να συναλλάσσεται στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης στις 26 Απριλίου, σε βάση “άμα τη εκδόσει” με το σύμβολο “DAL.WI”. Οι τακτικές συναλλαγές ξεκίνησαν στις 3 Μαΐου 2007, με το σύμβολο “DAL”.

Για τον εορτασμό της εξόδου της Delta από το Κεφάλαιο 11 και της εκ νέου εισαγωγής της κοινής μετοχής της στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, η εταιρία συμμετείχε στις εκδηλώσεις Έναρξης και Κλεισίματος του Χρηματιστηρίου. Τα ανώτερα επιχειρηματικά στελέχη της Delta σήμαναν την Καμπάνα Έναρξης από την πρόσφατα ανακαινισμένη αίθουσα υποδοχής για το check- in διεθνών πτήσεων, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson της Ατλάντα. Τα στελέχη της Delta, οι υπάλληλοι, οι πελάτες και οι φιλοξενούμενοι, ταξίδεψαν επίσης στη Νέα Υόρκη όπου σήμανε η Καμπάνα Κλεισίματος των εργασιών από το βήμα του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, με θέα τον χώρο συναλλαγών στο Κάτω Μανχάταν.

Σύμφωνα με τις προηγούμενες ανακοινώσεις της Delta και όπως απαιτείται από το Σχέδιο Ανασυγκρότησης που εγκρίθηκε από το Πτωχευτικό Δικαστήριο, η προ ανασυγκρότησης κοινή μετοχή της Delta που διακινούνταν με το σύμβολο DALRQ, ακυρώθηκε από τις 9 π.μ. 30 Απριλίου 2007. Οι κάτοχοι της προ- ανασυγκρότησης κοινής μετοχής δεν θα λάβουν μερίσματα οιασδήποτε μορφής όπως προβλέπεται από το Σχέδιο Ανασυγκρότησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024