Τελευταία νέα
HomeΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυλλήψεις σε πτήση της United Arlines

Συλλήψεις σε πτήση της United Arlines

Μια πτήση της αμερικανικής αεροπορικής εταιρίας United Airlines από το Σίδνεϊ για το Λονδίνο (μέσω Σαν Φραντζίσκο) καθυστέρησε επί τέσσερις ώρες, όταν ένοπλοι αστυνομικοί εισέβαλαν στο αεροσκάφος και συνέλαβαν τρεις […]

Μια πτήση της αμερικανικής αεροπορικής εταιρίας United Airlines<.> από το Σίδνεϊ για το Λονδίνο (μέσω Σαν Φραντζίσκο) καθυστέρησε επί<...> τέσσερις ώρες, όταν ένοπλοι αστυνομικοί εισέβαλαν στο αεροσκάφος και συνέλαβαν τρεις επιβάτες. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας το αεροσκάφος σταμάτησε ξαφνικά στο διάδρομο απογειώσεως λόγω μηχανικών προβλημάτων όπως είπε ο κυβερνήτης του.

Το αμερικανικό αεροσκάφος επέστρεψε στη θέση του και ακολούθησαν συλλήψεις κάποιων επιβατών. Οι υπόλοιποι αποβιβάστηκαν και πέρασαν, εκ νέου από εξονυχιστικό έλεγχο. Τόσο η αστυνομία όσο και η αεροπορική εταιρία δεν έδωσαν μέχρι στιγμής άλλες πληροφορίες στη δημοσιότητα.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
27/09/2022
26/09/2022
23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022