Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυμβουλές από την Thai προς τους επιβάτες των μακρινών πτήσεων

Συμβουλές από την Thai προς τους επιβάτες των μακρινών πτήσεων

Η Thai Airways International Plc ετοίμασε μια σειρά πληροφοριών που έχουν σχέση με τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν οι επιβάτες όταν ταξιδεύουν σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων. Η Thai πήρε […]

Η Thai Airways<.> International Plc ετοίμασε μια σειρά πληροφοριών που έχουν σχέση με τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν οι επιβάτες όταν ταξιδεύουν σε<...> πτήσεις μεγάλων αποστάσεων.

Η Thai πήρε την πρωτοβουλία και προετοίμασε το κατάλληλο πληροφοριακό υλικό, ώστε να εξασφαλίσει σε αυτούς που ταξιδεύουν μαζί της, ένα άνετο ταξίδι και ενημέρωση για την φροντίδα της προσωπικής τους υγείας κατά τη διάρκεια μιας μακρινής πτήσης.

Για αυτό το λόγο ετοίμασε ένα φιλμ μικρής διάρκειας, που προβάλλει σε βίντεο στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, με τις κατάλληλες ασκήσεις που θα πρέπει να κάνει ο κάθε επιβάτης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Οι πληροφορίες για την φροντίδα της υγείας των επιβατών θα δημοσιεύονται από τον Απρίλιο του 2001 και μετά, στα περιοδικά της Thai Sawasdee και Kinnaree, τα οποία διατίθενται σε όλα τα αεροσκάφη της. Επίσης, η εταιρία ετοιμάζει ένα φυλλάδιο με παρόμοιες πληροφορίες, το οποίο θα διανέμεται στους πελάτες της όταν αγοράζουν εισιτήρια για μακρινούς προορισμούς.

Ανάλογη ενημέρωση θα προσφέρεται μέσω Internet από τον κόμβο της Thai, μαζί με πληροφορίες για το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων της εταιρίας. Στη διατύπωση των πληροφοριών που έχουν σχέση με την υγεία και την άνεση, η Thai έθεσε σε πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την άνεση των επιβατών της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024