Τελευταία νέα
HomeΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυνεργασία και στα ηλεκτρονικά εισιτήρια από αεροπορικές εταιρίες

Συνεργασία και στα ηλεκτρονικά εισιτήρια από αεροπορικές εταιρίες

Επεκτείνονται οι μορφές συνεργασίας που κάνουν οι αεροπορικές εταιρίες μεταξύ τους και πρόσφατα η American Airlines και η Canadian Airlines ανακοίνωσαν ότι θα εκδίδουν ηλεκτρονικά εισιτήρια η μία εταιρία για […]

Επεκτείνονται οι μορφές συνεργασία<.>ς που κάνουν οι αεροπορικές εταιρίες μεταξύ τους και πρόσφατα η American Airlines και η Canadian Airlines ανακοίνωσαν ότι θα εκδίδουν ηλεκτρονικά εισιτήρια η μία εταιρία για λογαριασμό της άλλης.
Ο διευθυντής marketing της American Airlines κ. Frank DiNuzzo, δήλωσε ότι η εταιρία του είναι περήφανη που είναι η πρώτη εταιρία στην αεροπορική βιομηχανία που κάνει τέτοιου είδους συνεργασία με μια άλλη.
Αυτή η συνεργασία θα είναι η βάση για την εξάπλωση αυτής της υπηρεσίας μέσα στην συμμαχία Oneworld και με την άλλη μεγάλη σύμμαχο τους, την British Airways.
Η American Airlines δήλωσε επίσης ότι η εταιρία δουλεύει πάνω στο ηλεκτρονικό εισιτήριο και μάλιστα προτίθεται να κάνει σεμινάρια στους τουριστικούς πράκτορες για την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου και από αυτούς.
Σημειώνουμε ότι πολλές αεροπορικές εταιρίες έχουν ανακοινώσει μεγάλα ποσοστά επιβατών τους οι οποίοι ήδη έχουν χρησιμοποιήσει την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Μεταξύ αυτών και η United Airlines η οποία για το μήνα Μάιο ανακοίνωσε ότι το 50% των επιβατών της χρησιμοποίησε ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
04/10/2022
03/10/2022
30/09/2022
29/09/2022
28/09/2022
27/09/2022