Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυνεργασία Ολυμπιακής – Aviareps σε αγορές Ιταλίας και ΗΠΑ
Η Aviareps General Sales Agent της ΟΑ σε Ιταλία και ΗΠΑ

Συνεργασία Ολυμπιακής – Aviareps σε αγορές Ιταλίας και ΗΠΑ

Η Aviareps επελέγη από την ελληνική Olympic Air για να γίνει General Sales Agent (GSA), στην Ιταλία και στις ΗΠΑ, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου της εταιρείας να ενισχύσει την […]

Η Aviareps επελέγη από την ελληνική Olympic Air για να γίνει General Sales Agent (GSA), στην Ιταλία και στις ΗΠΑ, στο πλαίσιο του στρατηγικού<...> σχεδίου της εταιρείας να ενισχύσει την παγκόσμια παρουσία της. Με τη συμφωνία σε άμεση ισχύ, η Aviareps θα είναι υπεύθυνη για όλες τις μελλοντικές πωλήσεις, το μάρκετινγκ και την έκδοση εισιτηρίων για λογαριασμό της Olympic Air. Πέρυσι, η Aviareps υπέγραψε ανάλογο συμβόλαιο με την Olympic Air για αλλες 10 περιοχές. Με τις δύο νέες συμφωνίες, η εταιρεία θα είναι υπεύθυνη ως τοπικός αντιπρόσωπος για λογαριασμό της Olympic Air για συνολικά 12 αγορές σε Ευρώπη, Ασία και Βόρεια Αμερική.

Το δίκτυο της Olympic Air είναι σχεδιασμένο αποτελεσματικά, ώστε να εξασφαλίζει για τους επιβάτες την απρόσκοπτη σύνδεση εγχώριων προορισμών με αντίστοιχες διεθνείς πτήσεις. Επιπλέον, στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών της να προσφέρςι στους ταξιδιώτες της ενισχυμένη και ομαλή πρόσβαση σε μια σειρά από διεθνείς προορισμούς, η Ολυμπιακή Αεροπορία έχει θεσπίσει συμφωνίες κοινού κωδικού (code-share) με καταξιωμένες εταιρείες αερομεταφορών. Οι επιβάτες από τις ΗΠΑ ενσωματώνονται εύκολα στο ελληνικό δίκτυο της Olympic Air, χρησιμοποιώντας πτήσεις της αμερικανικής εταιρείας Delta Airlines, για πτήσεις προς και από Νέα Υόρκη και Ατλάντα και περαιτέρω βασικούς προορισμούς στις ΗΠΑ (συμπεριλαμβανομένων των Λας Βέγκας, Σαν Ντιέγκο, Φίνιξ, Τάμπα, Ορλάντο, Ντένβερ, Σαν Χουάν, Νέα Ορλεάνη και Σάρλοτ).

Η Olympic Air λειτουργεί αυτή τη στιγμή περίπου 150 πτήσεις την ημέρα σε ένα δίκτυο 42 προορισμών (11 διεθνείς και 31 εγχώριες). Από την κύρια βάση λειτουργίας της στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, και των κόμβων της στη Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο, η Olympic Air εκτελεί διεθνή δρομολόγια σε Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο), Παρίσι (Γαλλία), Βρυξέλλες (Βέλγιο), Aμστερνταμ (Ολλανδία), Βιέννη (Αυστρία) , Βουκουρέστι (Ρουμανία), Σόφια (Βουλγαρία), Λάρνακα (Κύπρος), Τίρανα (Αλβανία), Κωνσταντινούπολη (Τουρκία) και Κάιρο (Αίγυπτος).

Η Olympic Air διαθέτει έναν από τους νεότερους στόλους στην Ευρώπη, σύγχρονο και φιλικό προς το περιβάλλον, που αποτελείται από 29 αεροσκάφη. Στα διεθνή και κύρια εσωτερικά δρομολόγια η εταιρεία εκτελεί με 14 αεροσκάφη Airbus, με δύο κατηγορίες θέσεων. Τα δρομολόγια μικρών αποστάσεων και επιλεγμένα διεθνή δρομολόγια εξυπηρετούνται με δέκα Bombardier Dash 8-Q400. Όλα τα ανωτέρω αεροπλάνα μεταξύ των πλέον φιλικών προς το περιβάλλον στην αγορά, ενώ πέντε επιπλέον Bombardiers ολοκληρώνουν δυναμικά το στόλο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024