Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυνεργασία της Japan Airlines και της British Airways

Συνεργασία της Japan Airlines και της British Airways

Οι αεροπορικές εταιρίες Japan Airlines και British Airways έκαναν πρόσφατα συμφωνία για συνεργασία στα προγράμματα τους, για τους συχνούς επιβάτες, frequent flyers programs. Από την 1η Ιουνίου όλα τα μέλη […]

Οι αεροπορικές εταιρίες Japan Airlines και British Airways έκαναν πρόσφατα συμφωνία για συνεργασία<.> στα προγράμματα τους, για τους συχνούς επιβάτες, frequent flyers programs.
Από την 1η Ιουνίου όλα τα μέλη της JAL Mileage Bank, JMB, που ταξιδεύουν με την British Airways σε όλες τις διεθνείς πτήσεις της θα μπορούν να ανταλλάξουν τις παροχές από τα μίλια του προγράμματος με πτήσεις εσωτερικού στην Αγγλία. Όσον αφορά τα μίλια από τις πτήσεις του εσωτερικού στην Αγγλία, θα μπουν στο συνεργατικό σύστημα και αυτά την 1η Ιουλίου.
Φυσικά, και τα μέλη του αντίστοιχου συστήματος της British Airways, του Executive Club, θα μπορούν να κάνουν ακριβώς το ίδιο, δηλαδή να ανταλλάξουν τα προνόμια των μιλίων τους με πτήσεις εσωτερικού της Japan Airways στην Ιαπωνία. Οι εσωτερικές πτήσεις της Japan Airways ενώνουν 23 πόλεις από τις πιο σημαντικές της χώρας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024