Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυνεργασία της Virgin Atlantic με την Eurostar

Συνεργασία της Virgin Atlantic με την Eurostar

Η Virgin Atlantic έκανε συμφωνία με την Eurostar ώστε οι επιβάτες της να μπορούν να έχουν ηλεκτρονικό εισιτήριο και να συνεχίζουν τα ταξίδια τους από το Λονδίνο, το Παρίσι, και […]

Η Virgin Atlantic έκανε συμφωνία με την Eurostar ώστε οι επιβάτες της να μπορούν να έχουν ηλεκτρονικό<...> εισιτήριο και να συνεχίζουν τα ταξίδια τους από το Λονδίνο, το Παρίσι, και τις Βρυξέλλες, προς οποιονδήποτε άλλο Ευρωπαϊκό προορισμό επιθυμούν.

Η συνεργασία αυτή δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα στους πελάτες αεροπορικής εταιρίας να μπορούν τη στιγμή που κλείνουν το αεροπορικό τους εισιτήριο να κλείσουν και εισιτήριο με τρένο, ώστε να φθάσουν στον τελικό τους προορισμό. Έτσι οι επιβάτες από τις ΗΠΑ θα μπορούν με μια κράτηση στην Virgin Atlantic να φθάσουν στους προορισμούς τους, που δε πετά η αεροπορική εταιρία, με το Eurostar. Ο κ. Alan Lias από την Virgin Atlantic δήλωσε ότι η συμφωνία αυτή δίνει μεγάλη ευελιξία στους επιβάτες, όπου με μια κίνηση θα κλείνουν και το εισιτήριο του τρένου.

Θυμίζουμε ότι η Eurostar είναι η μοναδική εταιρία με τρένα που εμφανίζεται μέσα στα GDS με δικό της κωδικό. Έχει τη φιλοσοφία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου δίνοντας εύκολες λύσεις για κρατήσεις σε τουριστικά γραφεία και επιβάτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024