Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυντριβή αεροσκάφους σε αεροδρόμιο των ακτών της Καραϊβικής

Συντριβή αεροσκάφους σε αεροδρόμιο των ακτών της Καραϊβικής

Συντριβή αεροσκάφους των εσωτερικών αερογραμμών της Βενεζουέλας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, σε κτίριο του αεροδρομίου στις ακτές της Καραϊβικής, κατά τη διαδικασία προσγείωσής του. Δυστυχώς, το ατύχημα στέρησε τη ζωή σε […]

Συντριβή αεροσκάφους των εσωτερικών αερογραμμών της Βενεζουέλας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, σε κτίριο του αεροδρομίου<...> στις ακτές της Καραϊβικής, κατά τη διαδικασία προσγείωσής του. Δυστυχώς, το ατύχημα στέρησε τη ζωή σε 2 ανθρώπους, ενώ 19 άτομα τραυματίστηκαν.

Το δικινητήριο αεροσκάφος, ανήκε στην εταιρία “Βενεζολάνα” με πορεία από το Ελ Βίγια στα δυτικά της χώρας, προς τη Μαϊκουέτια, σε μικρή απόσταση από την πρωτεύουσα Καράκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της προσγείωσης, το πλήρωμα έχασε τον έλεγχο του αεροσκάφους, το οποίο και συγκρούστηκε στο κτίριο της πυροσβεστικής υπηρεσίας, που βρίσκεται στο τέλος του διαδρόμου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024