Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςTUS Airways: Ανακοινώνει το νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα – Αυξάνει στόλο και πτήσεις
Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κύπρου

TUS Airways: Ανακοινώνει το νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα – Αυξάνει στόλο και πτήσεις

Tus Airways

Με όραμα να γίνει η κορυφαία αεροπορική εταιρεία στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, η TUS Airways θα διευρύνει επίσης τις υπηρεσίες της από το Τελ Αβίβ στην Ελλάδα με νέες πτήσεις προς το Ηράκλειο και θα προχωρήσει στην επέκταση του πρόσφατα ανακοινωθέντος χειμερινού προορισμού της Αθήνας για το επόμενο καλοκαίρι

Η μία αεροπορική μετά την άλλη ανακοινώνουν τα νέα τους σχέδια για την καλοκαιρινή σεζόν 2023, υιοθετώντας πρακτικές που βασίζονται στην αύξηση του τουρισμού στα προ πανδημίας επίπεδα.

Από την πλευρά της, η TUS Airways αποκάλυψε την πρώτη φάση του νέου της δικτύου. Αναλυτικότερα, αυξάνει άμεσα τον στόλο αεροσκαφών της για να ενισχύσει τα αεροπορικά ταξίδια από την Κύπρο και την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο νέες υπηρεσίες σε δημοφιλείς προορισμούς.

Από τις 27 Μαρτίου 2023, η TUS Airways θα συνεχίσει τις πτήσεις από τη Λάρνακα προς τη γαλλική πρωτεύουσα, μετά από ένα επιτυχημένο καλοκαιρινό πρόγραμμα το 2022 με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις για τη μεγιστοποίηση της ταξιδιωτικής εμπειρίας και άνεσης. Η αεροπορική εταιρεία ενισχύει επίσης τις υπηρεσίες της στο νέο της χειμερινό δρομολόγιο μεταξύ Λάρνακας και Ηρακλείου, προσθέτοντας μια τρίτη πτήση κάθε Κυριακή από τις 26 Μαρτίου του 2023.

Επιπλέον, η εταιρεία θα επεκτείνει περαιτέρω τον αριθμό των πτήσεων που προσφέρονται μεταξύ Λάρνακας και Τελ Αβίβ, με 11 εβδομαδιαίες πτήσεις, ενώ έως και 4 φορές την εβδομάδα πτήση θα συνδέει την Πάφο με το Τελ Αβίβ.

Με όραμα να γίνει η κορυφαία αεροπορική εταιρεία στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, η TUS Airways θα διευρύνει επίσης τις υπηρεσίες της από το Τελ Αβίβ στην Ελλάδα με νέες πτήσεις προς το Ηράκλειο και θα προχωρήσει στην επέκταση του πρόσφατα ανακοινωθέντος χειμερινού προορισμού της Αθήνας για το επόμενο καλοκαίρι.

Η TUS Airways θα συνεχίσει επίσης τις πτήσεις προς την Πρέβεζα και θα συνεχίσει να πραγματοποιεί σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς το δημοφιλές δρομολόγιο μεταξύ Τελ Αβίβ και Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας, Ahmed Aly, δήλωσε σχετικά: “Μετά από ένα επιτυχημένο 2022, όπου η TUS Airways εδραιώθηκε ως η μεγαλύτερη κυπριακή αεροπορική εταιρεία, συμβάλλοντας στους τομείς του τουρισμού, της οικονομίας, των επενδύσεων και των αεροπορικών ταξιδιών της Κυπριακής Δημοκρατίας, έχουμε τη χαρά να κάνουμε την πρώτη από τις πολλές ανακοινώσεις σχετικά με τα σχέδιά μας για το 2023. Κοιτώντας μπροστά, εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι η επόμενη χρονιά θα είναι άλλη μια αξιοσημείωτη χρονιά, καθώς βλέπουμε μεγαλύτερη ζήτηση για πτήσεις σε ευρωπαϊκούς προορισμούς και στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Από την Κύπρο, στόχος μας θα είναι να προσθέσουμε περισσότερες πτήσεις στις βασικές αγορές μας στο Ισραήλ, την Ελλάδα και τη Γαλλία, αλλά σύντομα θα ανακοινώσουμε και κάποιους συναρπαστικούς νέους προορισμούς. Υψώνοντας με περηφάνια την κυπριακή σημαία σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, συνεργαζόμαστε στενά με τους φορείς του νησιού, όχι μόνο για να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη του τουριστικού τομέα της Κύπρου αλλά και για να καλύψουμε τις ταξιδιωτικές ανάγκες της κυπριακής κοινότητας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Εργαζόμαστε ακούραστα για να εξασφαλίσουμε ένα ακόμη ρεκόρ για την καλοκαιρινή σεζόν και να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες μας, προσφέροντάς τους την καλύτερη δυνατή κυπριακή φιλοξενία”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024