Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςWeekendair προορισμοί της Olympic Air σε ειδικές τιμές
Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως και τις 15 Μαΐου

Weekendair προορισμοί της Olympic Air σε ειδικές τιμές

Τους προορισμούς του προγράμματος Weekendair με ναύλο ευκαιρίας ανακοίνωσε -όπως κάθε Παρασκευή- η Olympic Air. Oι προορισμοί αυτής της εβδομάδας είναι: Βουκουρέστι και Βελιγράδι (από και προς Αθήνα), Σύρος, Κως, […]

Τους προορισμούς του προγράμματος Weekendair με ναύλο ευκαιρίας ανακοίνωσε -όπως κάθε Παρασκευή- η Olympic Air. Oι προορισμοί αυτής της εβδομάδας<...> είναι: Βουκουρέστι και Βελιγράδι (από και προς Αθήνα), Σύρος, Κως, Καβάλα, Ρόδος (από και προς Αθήνα) και Χανιά, Μυτιλήνη (από και προς Θεσσαλονίκη).

Η προσφορά που γίνεται για 560 θέσεις ξεκίνησε την Παρασκευή 13 Μαΐου και ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως και την Κυριακή 15 Μαΐου, ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από Δευτέρα 16 έως Τετάρτη 25 Μαΐου.

Το Weekendair είναι ένα ειδικό πρόγραμμα που έχει εισάγει η Olympic Air στην ελληνική αγορά, προσφέροντας χαμηλούς ναύλους για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής σε συγκεκριμένους (Weekendair) προορισμούς. Τα δρομολόγια επιλέγονται κάθε εβδομάδα και ανακοινώνονται κάθε Παρασκευή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024