Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΞεκίνησαν τα δρομολόγια Ηράκλειο-Κολωνία της Germanwings

Ξεκίνησαν τα δρομολόγια Ηράκλειο-Κολωνία της Germanwings

Από την Παρασκευή, 7 Απριλίου 2006, το Ηράκλειο της Κρήτης αποτελεί και επίσημα τον τρίτο προορισμός της Germanwings στην Ελλάδα. Διανύοντας μόλις τον τρίτο χρόνολειτουργίας της στη χώρα, η χαμηλού […]

Από την Παρασκευή, 7 Απριλίου 2006, το Ηράκλειο της Κρήτης αποτελεί και επίσημα τον τρίτο προορισμός της Germanwings στην Ελλάδα. Διανύοντας μόλις τον τρίτο χρόνο<...>λειτουργίας της στη χώρα, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία από τη Γερμανία διευρύνει περαιτέρω την προσφορά της προς τους Έλληνες ταξιδιώτες, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια σημαντική για τον ελληνικό τουρισμό αεροπορική σύνδεση ανάμεσα στις δύο χώρες.

Η κρητική πρωτεύουσα συνδέεται με το Αεροδρόμιο Κολονίας / Βόννης με μία εβδομαδιαία πτήση, ενώ σε όλη τη διάρκεια του Θερινού Προγράμματος της Germanwings (Απρίλιος-Οκτώβριος 2006), τα αεροσκάφη του γερμανικού αερομεταφορέα θα προσγειώνονται στην Κρήτη κάθε Παρασκευή στις 9.10 το πρωί, και θα αναχωρούν και πάλι για Γερμανία στις 9.45 της ίδιας μέρας.

Επιπρόσθετα, μία δεύτερη εβδομαδιαία πτήση προς την κρητική πρωτεύουσα θα προστεθεί ειδικά για τις θερινές διακοπές των ταξιδιωτών: από τις 15 Ιουλίου ως τις 19 Αυγούστου 2006, η Germanwings θα εξυπηρετεί το Ηράκλειο από και προς την Κολονία / Βόννη και το Σάββατο, παράλληλα με την πτήση της Παρασκευής. Η δεύτερη αυτή εβδομαδιαία πτήση θα προσγειώνεται στο Ηράκλειο στις 8.45 το πρωί του Σαββάτου και θα αναχωρεί για Κολονία στις 9.30.

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι συνδέσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Σε όλο το Θερινό Πρόγραμμα 2006 τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα θα συνδέουν την Αθήνα με το Αεροδρόμιο Κολονίας / Βόννης (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή), ενώ κατά τις θερινές διακοπές θα προστεθεί μία ακόμη εβδομαδιαία πτήση κάθε Πέμπτη. Από Θεσσαλονίκη, πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις (Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) θα μεταφέρουν τους Έλληνες ταξιδιώτες στην Κολονία, ενώ καθημερινές πτήσεις θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των διακοπών. Τέλος, η Θεσσαλονίκη θα συνδέεται και με τη Στουτγάρδη με πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή), που θα ενισχυθούν κατά τις καλοκαιρινές διακοπές με μία νέα πτήση κάθε Πέμπτη.

Περισσότεροι από 50 ευρωπαϊκοί προορισμοί στο Θερινό Πρόγραμμα της Germanwings για το 2006

`Λευκές νύχτες` θα προσφέρει από το ερχόμενο καλοκαίρι στους επιβάτες της η Germanwings: Από τις 29 Απριλίου 2006, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία εγκαινιάζει έναν ακόμη νέο προορισμό από τον κόμβο της στο Αεροδρόμιο της Κολονίας / Βόννης, την Αγία Πετρούπολη. Η ρωσική μητρόπολη γίνεται έτσι ο δεύτερος προορισμός της Germanwings στη Ρωσία, μετά τη Μόσχα, ενώ παράλληλα η Germanwings γίνεται ο μοναδικός γερμανικός αερομεταφορέας που συνδέει με μία απευθείας πτήση, διάρκειας περίπου τριών ωρών, τις δύο πόλεις.

Χτισμένη στις όχθες του ποταμού Νέβα, η αποκαλούμενη και `Βενετία του Βορρά` ιδρύθηκε το 1703 από τον Πέτρο το Μέγα. Η κεντρική λεωφόρος Νέφσκυ, ο καθεδρικός του Αγίου Ισαάκ, το Μέγαρο Πούσκιν, το περίφημο μουσείο Ερμιτάζ στα Χειμερινά Ανάκτορα, παλαιότερα κατοικία των Τσάρων, είναι μερικά μόνο από τα αξιοθέατα αυτής της πόλης – μουσείο. Αναμφισβήτητα, μοναδική εμπειρία αποτελούν οι Λευκές Νύχτες, που κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού κρατούν την πόλη `ξύπνια` όλο το 24-ωρο. Τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο τα αεροσκάφη της Germanwings θα συνδέουν τους ποταμούς Ρήνο και Νέβα.

Νέους προορισμούς, ιδανικούς για καλοκαιρινές διακοπές, επιφυλάσσει το Θερινό Πρόγραμμα της Germanwings και από τη Στουτγάρδη: Φάρο και Μάλαγα θα συνδέονται μία φορά την εβδομάδα με την πρωτεύουσα του κρατιδίου Baden-Wurttemberg, με πτήσεις που θα λειτουργούνται από ένα αεροσκάφος Airbus A319. Η Μάλαγα, στην καρδιά της φημισμένης Ισπανικής Κόστα ντελ Σολ και διάσημη τόσο για τον πολιτισμό όσο και για τη νυχτερινή της ζωή, θα συνδέεται με τη Στουτγάρδη κάθε Κυριακή, από 7 Μαΐου έως 29 Οκτωβρίου 2006. Το Φάρο, με σημαντικά ιστορικά μνημεία αλλά και μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της Πορτογαλίας, θα εξυπηρετείται κάθε Σάββατο, από 29 Απριλίου έως 29 Οκτωβρίου 2006.

Εγκαινιάστηκε η σύνδεση Στουτγάρδης – Μόσχας

Ταυτόχρονα, ήδη από την 1η Απριλίου, άρχισε η λειτουργία της νέας πτήσης από Στουτγάρδη προς Μόσχα. Έτσι, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία έγινε ο πρώτος γερμανικός αερομεταφορέας που συνδέει την πρωτεύουσα της Ρωσίας με τη Στουτγάρδη, ενώ είχαν προηγηθεί η Κολονία και το Βερολίνο. Μία φορά την εβδομάδα ένα αεροσκάφος της Germanwings θα προσγειώνεται στο πρόσφατα ανακαινισμένο υπερσύγχρονο αεροδρόμιο του Vnukovo, που απέχει 30 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, από το οποίο συνδέεται εύκολα και γρήγορα μέσω αυτοκινητόδρομου, τραίνου, αλλά και λεωφορείων και ταξί.

Περισσότεροι από 50 προορισμοί περιλαμβάνονται στο Θερινό Πρόγραμμα της Germanwings για το 2006. Σε όλους τους κόμβους του γερμανικού αερομεταφορά οι επιλογές για τους ταξιδιώτες είναι φέτος περισσότερες: επτά νέοι προορισμοί εξυπηρετούνται από το Αεροδρόμιο Κολονίας / Βόννης, επίσης επτά νέοι προορισμοί στο Αεροδρόμιο της Στουτγάρδης, τρεις νέοι προορισμοί από Βερολίνο/ Schoenefeld, ενώ και ο κόμβος του Αμβούργου προστίθεται στο φετινό Θερινό Πρόγραμμα με δώδεκα συνολικά προορισμούς. Οι πόλεις που εξυπηρετούνται για πρώτη φορά από τη Germanwings σε Θερινό Πρόγραμμα είναι το Ντάντσιγ της Πολωνίας, η Αγία Πετρούπολη, οι Αλικάντε και Χερέθ στην Ισπανία, η Αντάλια της Τουρκίας και, φυσικά, το Ηράκλειο της Κρήτης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024