Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΥπηρεσία μεταφοράς με ελικόπτερο από τη Delta Air Lines

Υπηρεσία μεταφοράς με ελικόπτερο από τη Delta Air Lines

Μεταφορά με ελικόπτερο, διάρκειας μόλις 8 λεπτών, μπορούν πλέον να απολαμβάνουν οι επιβάτες της Delta Air Lines στο διεθνές αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης, κατόπιν της νέας συνεργασίας […]

Μεταφορά με ελικόπτερο, διάρκειας μόλις 8 λεπτών, μπορούν πλέον να απολαμβάνουν οι επιβάτες της Delta Air Lines στο διεθνές αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης, κατόπιν της νέας συνεργασίας της Delta με την εταιρία US Helicopter. Συγκεκριμένα, οι επιβάτες<...>της Delta έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε τακτικά δρομολόγια ελικοπτέρων, που εκτελούν πτήσεις μεταξύ δύο ελικοδρομίων της Νέας Υόρκης και της Πύλης 11 (Gate 11) στον Τερματικό Σταθμό 3 (Terminal 3) του JFK.

“O χρόνος μετρά περισσότερο στη Νέα Υόρκη από οποιοδήποτε άλλο μέρος στον κόσμο”, δήλωσε ο κ. Jim Whitehurst, Προϊστάμενος Επιχειρήσεων της Delta. “Ο εμπλουτισμός των υπηρεσιών μας προς τους πελάτες στο JFK συνεχίζεται και η υπηρεσία αεροπορικής μεταφοράς με ελικόπτερα της US Helicopter είναι άλλος ένας τρόπος για να διευκολύνουμε το ταξίδι”.

Η νέα υπηρεσία της Delta προσφέρει:

  • Οκτάλεπτο ταξίδι μεταξύ ελικοδρομίων της πόλης της Νέας Υόρκης στο Κεντρικό και Κάτω Μανχάταν και του JFK.
  • `Αδεια αναχώρησης στα ελικοδρόμια της Νέας Υόρκης με την έγκριση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Μεταφορών (TSA) βάσει Ομοσπονδιακών Κανονισμών, πριν την άφιξη στο αεροδρόμιο JFK για τις πτήσεις αναχώρησης.
  • `Ανετο check-in και κάρτες επιβίβασης προς τους τελικούς προορισμούς (τόσο για τους επιβάτες του εσωτερικού όσο και για τους διεθνείς ταξιδιώτες που αναχωρούν από και φθάνουν στο Μανχάταν).
  • Τσεκάρισμα αποσκευών μέχρι τον τελικό σταθμό προορισμού (και για τους επιβάτες που ταξιδεύουν προς και από το Μανχάταν).

“Η Delta εισέρχεται σε μια νέα εποχή με εξαιρετική ορμή”, δήλωσε ο κ. Jerry Murphy, CEO και πρόεδρος της US Helicopter. “Είμαστε ενθουσιασμένοι για τους νέους συνεταίρους μας και για το γεγονός ότι είμαστε σε θέση να τους υποστηρίξουμε προσφέροντας στους επιχειρηματίες ταξιδιώτες ασυναγώνιστες υπηρεσίες κατά τις τακτικές μετακινήσεις τους στο αεροδρόμιο”.

Η US Helicopter θα πραγματοποιεί 27 καθημερινές πτήσεις, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από το Ελικοδρόμιο στο Downtown Manhattan, κοντά στη Γουόλ Στριτ και το Atlantic Metroport στην East 34th Street στο Midtown Manhattan προς τον Τερματικό Σταθμό 3 (Terminal 3) της Delta, Πύλη 11 (Gate 11) στο JFK. Επιπλέον εξυπηρέτηση προσφέρεται μεταξύ Μανχάταν και Μπρίτζπορτ Κονέκτικατ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024