Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςAirlineRatings.com: Η Air New Zealand αναδείχθηκε 'Airline of the year' για τέταρτη συνεχή χρονιά
Αεροπορικές εταιρείες

AirlineRatings.com: Η Air New Zealand αναδείχθηκε 'Airline of the year' για τέταρτη συνεχή χρονιά

Ο ιστότοπος AirlineRatings.com ανακοίνωσε ότι η Air New Zealand κατέκτησε την πρώτη θέση ως Airline of the Year για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Η αεροπορική εταιρεία Air New Zealand τιμήθηκε για τις επιδόσεις στα οικονομικά αποτελέσματα, βραβευμένες  καινοτομίες εν πτήσει, λειτουργική ασφάλεια, περιβαλλοντική ηγεσία και παροχή κινήτρων προσωπικού.

Το πρόγραμμα βράβευσης Airline Excellence Awards της AirlineRatings.com συνδυάζει τα αποτελέσματα από τέσσερις μεγάλους, διεθνείς βιομηχανικούς και κυβερνητικούς ελέγχους, με ακόμη εννέα κριτήρια-κλειδιά, που συμπεριλαμβάνουν, μεταξύ άλλων: ηλικία του στόλου, κριτικές των επιβατών, κερδοφορία, αξιολόγηση των επενδύσεων και βασικές προσφορές προϊόντων.


Ο διευθύνων σύμβουλος της Air New Zealand Christopher Luxon (αριστερά) με τον αρχισυντάκτη του AirlineRatings.com Geoffrey Thomas.


Σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη του AirlineRatings.com Geoffrey Thomas, η αεροπορική εταιρεία βγήκε πρώτη σχεδόν σε όλα τα κριτήρια ελέγχου που είχαν τεθεί, σημειώνοντας μια εξαιρετική απόδοση.

Μαζί με τη βράβευση “ Airline of the Year”, η εταιρεία βραβεύτηκε και ως καλύτερη Premium Economy Class για τρίτη φορά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024