Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑκυρώνονται οι νέες απεργίες στις 26 και 27 Νοεμβρίου από την Ένωση Πληρωμάτων Καμπίνας της Γερμανίας
Αερομεταφορές

Ακυρώνονται οι νέες απεργίες στις 26 και 27 Νοεμβρίου από την Ένωση Πληρωμάτων Καμπίνας της Γερμανίας

Η συνδικαλιστική ένωση των πληρωμάτων καμπίνας της Γερμανίας, UFO, ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με τη διοίκηση της Lufthansa να μη συνεχίσει τις απεργιακές κινητοποιήσεις της.

Η διοίκηση της γερμανικής αεροπορικής μεταιρείας Lufthansa και η συνδικαλιστική ένωση των πληρωμάτων καμπίνας της Γερμανίας, UFO ανακοίνωσαν ότι δε θα συνεχιστούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις που είχαν προγραμματιστεί για τις 26 Νοεμβρίου και μετέπειτα. Οι συζητήσεις που έγιναν σήμερα είναι ένα βήμα προς τη διευθέτηση του προβλήματος (το UFO 

σχετικά με τα θέμετα των πρόρων συνταξιοδοτήσεων και των συντάξεων. – See more at: http://traveldailynews.gr/#sthash.vCwqHE5Q.dpuf

έβαζε στο τραπέζι τα θέματα των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων και των συντάξεων) και μπορεί να οδηγήσει σε τελική συμφωνία, αποδεκτή από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Υπενθυμίζεται ότι το UFO είχε προειδοποιήσει για απεργίες την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή, 26 και 27 Νοεμβρίου αντίστοιχα,αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο για μια νέα απεργία την επόμενη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, 10 ημέρες μετά τη λήξη των προηγούμενων κινητοποιήσεών τους.

Προσπαθούμε να βρούμε έναν τρόπο We are trying να αποκλκιμακώσουμε την κατασταση με τη διοίκηση της Lufthansa, έτσι ώστε να μη πραγματοποιηθούν οι απεργίες”, δήλωσε χθες ο επικεφαλής του UFO, Nicoley Baublies.

Το UFO πραγματοποίησε μέσα στο Νοέμβριο απεργία διάρκεια μίας εβδομάδας, τη μεγαλύτερη σε διάρκεια στην ιστορία του γερμανικού αερομεταφορέα, με αποτέλεσμα την ακύρωση περίπου 4.700 πτήσεων και την ταλαιπωρία 540.00 επιβατών.

Η Lufthansa, σε μια προσπάθεια για περικοπή του κόστους, ώστε να ανατωγωνιστεί τις low-cost ανταγωνίστριές της, αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη, αλλά και τις αεροπορικές εταιρείες του Κόλπου στα μακρινά δρομολόγια, ήρθε αντιμέτωπη με μια σειρά απεργιακών κινητοποιήσεων και από τους πιλότους της, που την έχουν κοστίσει πολύ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024